"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bir anlami varmi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elmihaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elmihaa

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda ruyalarim biraz tuhaflastilar.gördüğüm rüyaları hatırlayamıyorum, hatırladığım yerler genelde aynı şeyler oluyor. Mesela her seferinde kadınlar ve o kadınların ( kadının ) bana sunduğu yada öğrettiği semboller, simgeler ve bazen de yuzlerinde beliren Mısır hiyeroglifleri . Bunların bi anlamı varmi ? Çok sik görmeye başladım .

Bu daha çok seyahate benziyor. Herhangi bir çalışma uyguluyor musunuz? Eterik veya astral beden için hazırlık çalışmalarını araştırıp, bu konuda yoğunlaşabilir, ilerleyebilirsiniz.

İyi forumlar

Astralle uğraşıyorum. Daha doğrusu yeni başladım diyebilirim. Genelde rüya gormem. Sadece sabahları sık görürdüm, lucide rüya denilenlerden. Neredeyse hergün görüyorum onları. Ama diger rüyaları gördüğümde hepsi bir tuhaf, genelde hep aynı şey. Sanki bir senaryo yazilmis ve hepsinde ben oynuyorum. Ya savaşta savaşıyorum ya da savaşta birilerini kurtarmaya çalışıyorum. Kendimi bildim bileli ruyalarim hep böyle. Son zamanlarda bu Mısır hiyerogliflerine dönüşüverdiler.

Bu arada Türkçem için özür dilerim.

"ı" ya basabiliyorken niye "i" ye bastiğiniza anlam veremedim. Çok "ne" gördünüz? :D
Moderatör arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim. Arkadaş istemeden hatali bi kelime yazmiş.

"ı" ya basabiliyorken niye "i" ye bastiğiniza anlam veremedim. Çok "ne" gördünüz? :D
Moderatör arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim. Arkadaş istemeden hatali bi kelime yazmiş.
Kiiiiiikikikikikiikiki LikeADevil enteresansın gerçekten.. Evet kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor :D İşin ilginç yanı klavyede ''ı'' ve ''i'' nin arasında çok uzaklık var hani yakın olsa da yanlışlıkla basmış diyecem ama onu da diyemiyorum :(

Kiiiiiikikikikikiikiki LikeADevil enteresansın gerçekten.. Evet kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor :D İşin ilginç yanı klavyede ''ı'' ve ''i'' nin arasında çok uzaklık var hani yakın olsa da yanlışlıkla basmış diyecem ama onu da diyemiyorum :(

Klavyemde ı yok. Genelde ışte mobil ile yazıyorum bu yüzden bazı kelimeler ve harfler istem dışı yazılıyor ;)

Geri