3 + 18 = 21 koy üstüne 19 u oldumu sana mhpnin 40. yılı yanlıs anlama saka anlamında yazdım dalga gecmek için değil
sitede meleklerin sana rakamlarla söylemek istediklerini yansıttıkları bir bölüm vardı orayı okuyabilirsin,Birde eğer müslüman isen Kuranı Kerimde 3.cüz 18.ayeti ve 14.cüz 44. ayeti oku bakalım neler çıkacak?
bende iç dört gün önce 2 gece 4'te pat diye uyanıp duruyordum sabahın 6sı oldu mu da tekrar uyuyordum ve normalde içimde bi korku olurdu ama hiç bi şekilde korkmamıştım anlamını çözemedim
Bende gece 03.30-04.00 aralığında kendiliğimden uyanıyordum. Yaklaşık 1 hafta böyle olmuştu. Ardından tedirgin olup her gece korunma duaları okudum. Daha da öyle bir şey olmadı. Ayrıca bende gündüzleri 14.53 saatini görüyorum sürekli. Anlamını bilmiyorum. Meleklerin sayılarla mesaj gönderdiğini duymuştum, siteden de araştırdım fakat yazılanlardan çok bir şey çıkaramadım.
Geceleri derin uykudan uyanıp saate her baktığımda 03:18, gündüzleri ise 14:44' e denk geliyor olmamın sizce bir anlamı olabilirmi? Neden hep aynı saat, bu rakamlar birşeyin habercisi olabilirmi?