O grup 10 günlük seminer ve 1000-2000 TL ile parayla bu işi yapıyor. Şimdi işin içinde şirketsel meseleler var, ben de Akademi Larimar'dan ayrıldıktan sonra ne gibi uluslar anlaşmalar faal hangileri değil bilmediğimden isim veremem. Siz bu konuyu Urum'a bir sorun, uygun olursa sizi yönlendirir zaten.Keşke olsa, miyopa elveda desek![]()
Böyle bir şey gerçekten var mıO grup 10 günlük seminer ve 1000-2000 TL ile parayla bu işi yapıyor. Şimdi işin içinde şirketsel meseleler var, ben de Akademi Larimar'dan ayrıldıktan sonra ne gibi uluslar anlaşmalar faal hangileri değil bilmediğimden isim veremem. Siz bu konuyu Urum'a bir sorun, uygun olursa sizi yönlendirir zaten.
Evet var, rica ederim..Böyle bir şey gerçekten var mıcidden çok şaşırdım...tek çözümün lazer olduğunu düşünüyordum. Gözlerim ileri derecede miyop değil, zamanla ilerlerse düşüneceğim bunu, teşekkürler
![]()
Eh sonuç verdiği söyleniyor.. Sonuç alanlar da var.Peki bu nasil sonuc verecek acaba kesin sonuc alinacaksa mukemmel bi durum. =)
Hangi konularda başvuruyorlar?yatağanda bionerjici çalışması yapan var bi kereliğine 100 tl veriyorsunuz ömür boyu tedavi görüyorsunuz ama randevu almanız gerekmekte süreklitavsiye ediliyor bir kaç tanıdık gitti sonuç almışlar .
Hangi konularda başvuruyorlar?
Böyle bir şey gerçekten var mıcidden çok şaşırdım...tek çözümün lazer olduğunu düşünüyordum. Gözlerim ileri derecede miyop değil, zamanla ilerlerse düşüneceğim bunu, teşekkürler
![]()
Bütün düzenin bu hale gelmesi dileğiyle..Evet oyle maalesef... Yardimci tipi kimse onemsemiyor. Birileri bu isleri parasiz olarak (bagis olarak herkes istedigi miktarda vermeli) yapmali. Bilgi paylasilmali kullanimi ogretilmeli...