"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilinmeyen kitap hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arakadaşım mezar kazarken bulmuş (altın arıyormuş) bana getirdi bu işleri iyi bilirsin sen diyerek

Kitaptaki yazılar pek görünmüyor üstten daha met çekip yüklerseniz yardımcı olabiliriz. ;)

Bir arakadaşım mezar kazarken bulmuş (altın arıyormuş) bana getirdi bu işleri iyi bilirsin sen diyerek

Bir dua kitabı değil gibi gözüküyor.Hangi müslüman dua kitabını mezara gömer ki.Bir büyü kitabı tahminimce daha net ve içeriğinin fotoğrafını gönderirseniz yardımcı olabiliriz.

Peki bir müslümanın elinden alınarak kafirin bir büyücünün eline düştükten sonra büyücü onu kendisiyle gömerse olabilir yani dua kitabıysa illaki müslüman kullanmaz yani illaki müslümanın elinde olmaz

Sayın iksir, site kurallarını okumadan yorum yazıyorsunuz sanırım. Sitedeki üyelere özelden yardım etmeniz için yönetimden izin almanız gerekir. Yönetim sizin bu konuda yeterli olduğunuzu düşünürse ve üye de yardımınızı kabul ederse ancak yardım edebilirsiniz. Bu size ilk ve son uyarıdır.

mezarın sahibi hakkında bilginiz var mı ?Gölgeler kitabı gibi bir şey olabilir kendi dualarını ve yaptığı uygulamaları yazmıştır birkaç yerde bu kitapların sahibiyle gömüldüğünü veya yakıldığını okumuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri