"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bilgisi olan var mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zaman30
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaman30

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba evimin girişinde sürekli ağır bir koku var ve eve gelen tüm misafirler bunu farkediyolar evime gelen misafirlerimin ve benim diğer şikayeti ise eve girince bir miskinlik çökmesi eve girdiğimde bütün enerjim gidiyor ve normalde yalnız kalmaktan korkmayan bir insan olarak o evde yalnız kalamıyorum

bütün evin kapı ve pencerelerini açın. dolap kapaklarını da açın. adaçayı ve defne yaprağını tütsü tavasında yakın ve kokusunu açtığınız her köşe bucakta dolaştırın. zemin olan yerleri içine elma sirkesi kattığınız silme suyu ile tüm zeminleri silin ,özellikle kapı eşiklerini. ve bir çanı çaldırarak bütün evi dolaşın her bir odayı köşeyi.alkışlayarak dolaşmakta iyi olacaktır. yüksek enerjili bir beyaz ışıkta tutarak dolaşırsanız. çok iyi olur. her odaya canlı bitki koyun

Büyü olabilir o ağır kokuda büyüye bağlı parçalar olabilir ...
Siz en iyisi işini bilen birisine aratın evinizi ...

Evde daha önce kimler oturuyormuş? Paranormal olduğıu kadar evin yaşı tesisatı vb. İlgili sorun olabilir

evinizi bir güzel temizliyin. koku yapan şeyleri atın. evinizi sevmiyorsanız ve kiracı iseniz başka eve çıkın. ama evinizi temizlerken bir şeyler bulursanız o zaman buraya konu açın böyle nasıl bi yardım bekliyorsunuz ki ?

Koku keçi, ahır tarzı bir koku sanırım. Ve herkes kokuyu farklı yoğunlukta alıyorsa evinize cin mektubu asmanızı ve MEX-ZELCEFA-XO'nun dediklerini yapmanızı öneririm. Daha güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

Kokunun kaynagini bulup eve oda spreyi alabilirsiniz. Kaynagini bulamassaniz max in dediklerin yapin.

Rutubet pis bir olaydir, duvarlarin icine isler mikrobu ve yillar icinde odalara koku yayar, siz önce bir ona baktirin, zira rubeti yogun mekanlar uyusukluktan tutunda ciger hastaliklarini beraberinde getirir, evin yeni insaa edilmis olmasi vs bir sey ifade etmek zorunda degil, rutubetin dereceleri var, bence baktirin sonra büyü vs düsünün.

Geri