"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgisayarımdan Gelen Sesler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bozkurt61

Kayıtlı Üye
Uri Geller diye bir kişi var telekinezi yetenekleri var ,fenomen programına çıkmıştı sahneye insanları davet etti birer masanın başına koydu ve masaların ortasına X işareti çizdi insanlardan masalarının hareket ettiğini düşünmelerini istedi bende o sırada diz üstü bilgisayarımdan izliyordum (youtub'tan) ellerimi klavyeye koydum ve bir harf seçtim ona odaklanıp bilgisayarın hareket ettiğini düşündüm , olmadı diyerek bilgisayarı kapatıp yemeğe gittim,sonra bilgisayarı yeniden açtım bazı cızırtılar duymaya başaldım sese kulak verdikçe gelip gidiyo ama duymak istemeyin duyulmuyo bi anlam veremedim . :willy_nilly:

Uri Geller diye bir kişi var telekinezi yetenekleri var ,fenomen programına çıkmıştı sahneye insanları davet etti birer masanın başına koydu ve masaların ortasına X işareti çizdi insanlardan masalarının hareket ettiğini düşünmelerini istedi bende o sırada diz üstü bilgisayarımdan izliyordum (youtub'tan) ellerimi klavyeye koydum ve bir harf seçtim ona odaklanıp bilgisayarın hareket ettiğini düşündüm , olmadı diyerek bilgisayarı kapatıp yemeğe gittim,sonra bilgisayarı yeniden açtım bazı cızırtılar duymaya başaldım sese kulak verdikçe gelip gidiyo ama duymak istemeyin duyulmuyo bi anlam veremedim . :willy_nilly:

en kısa zamanda bir bilgisayarcıya götürün fanında problemler olabilir =)

öncelikle yanlış hatırlıyor olabilirim bunu bilin ve yazdıklarımı buna göre değerlendirin.

[h=3]James Randi diye bir adam var.Bu adam dunyada boyle metafiziksel ve parapsikoplojik şeylerin gerçek olmadığını kanıtlayan bir dernekleri var.Ateist ve şüphecilerin kurduğu bir dernekti.[/h]Bu adam Uri Geller de içinde olmak uzeri birçok Hokkabazın foyalarını ortaya çıkardı(Geller de olmak uzere,yani HATIRLADIĞIM KADARI İLE)
Bazı programlara yaptığı baskınlarla ve bazen karsısına alıp yapığı deneylerle veya bazı insanların gösterilerine yaptığı baskınlarda birçok kişi bu adamdan illahlah etti.
james Randi exposes uri galler diye bir,artık belgesel diyeyim, vardır seyredebilirsin :)

Bilgisayar hakkında ise şunları söyleyebilirim;Plastik sonuçta fazla ısınma dan kaynaklı bazı çatçutlar olabilir.'ben onumu soruyorum' diyebilirsin şunuda söyliyeyim,Sonuçta elektronik alet,patlayabilme ihtimali var,olağan şeyler :)

Not:İmla hataları için kusura bakmayın telefondan yazdığımdan

Bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok.Bir pc den her türlü ses gelebilir :) Unutun gitsin.

Neden herşeyi bu kadar kuruntu yaptığınızı anlamıyorum. Parapsikoloji bu demek değil...

Konu kapandı . Parapsikoloji'de çok iyi biliyorsan kendine bir sayfa aç ordan anlatırsın parapsikoloji ....... diye ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri