"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bilgi verirsenizz sevinirim...

denisarda

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar.Bende cin varmış.2 tane biri iyi biri kötü ins te olabilirmiş.Bunu enerjisi olan ve görebilen biri söledi ama nasıl kurtulcamı sölemedi.Ben napabilirim?İyi olan kalsın ama kötü olan gitsin istiyorum.Onlarla nasıl iletişim kurabilirim?Yardım edermisiniz?

Sebebi neymiş? Durup dururken neden gelsin? Davetmi yaptınız? Büyümü yapılmış? Nasıl eminsiniz birinin iyi diğerinin kötü olduğundan? Daha açıklayıcı olmalısınız ve her söylenene inanmamalısınız :)

bende değişmeler var yanlış olan şeyleri yapıorum mesela.ezan okunurken şarkı söledim.karartılar görüorum.ben vefk yaptırmıştım.sebep bu.

bende değişmeler var yanlış olan şeyleri yapıorum mesela.ezan okunurken şarkı söledim.karartılar görüorum.ben vefk yaptırmıştım.sebep bu.

Ezan okurken sarki söylemis olmaniz sizin böyle bir seye maruz kaldiginiz anlamina gelmez.

Birisi size cinleriniz var dedi, sizde inandiniz, artik karartida görürsünüz ses de duyarsiniz.. Buna pisikoloji diyoruz biz.

Yerinizde olsam o kisinin söylediklerini ciddiye almazdim.
Sevgiler..

kesinlikle bir nedeni vardır ortada bir neden yokken geldiklerini sanmıyorum bu tür işlerle de fazla ilgilenme bilim yol göstericidir ;)

o kısı sizi kandırmış diye düsünuyorum varlık gormekle enerjı görmek aynı sey diildir.yogun meditasyonla enerjı gorulebılır ama varlık ıcın daha ust duzey olmak gerekır.ayetel kurisi okuyun sabahları 7 tane :) ve basınızda varlık musallat oldugunu dusunmuyorum :)

o kısı sizi kandırmış diye düsünuyorum varlık gormekle enerjı görmek aynı sey diildir.yogun meditasyonla enerjı gorulebılır ama varlık ıcın daha ust duzey olmak gerekır.ayetel kurisi okuyun sabahları 7 tane :) ve basınızda varlık musallat oldugunu dusunmuyorum :)

Bende bu arkadaşa katılıyorum.

Konuyu açan arkadaşım öyle biri şöyle böyle söyledi ne yapabilirim temeli olmayan iki üç cümleyle derdini anlatamayan arkadaşım dayanağını sorununu ve bunu sana kimin söylediğini daha net açık bir şekilde yazarsan yardımcı olucak mutlaka biri olur şuan bu konuya girenlerin çıkması bir olmuştur sizin gibi foruma ayak uyduramayanlara alışır olduk...

Geri