"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgi Kitabı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BB75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BB75

Kayıtlı Üye
Bilgi kitabı hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Henüz 19. fasiküldeyim sizlerin de değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ben okuyacaktim aslında, sonra çok uzun olduğunu fark edince vazgeçtim. Siz anlatın burada altını çizdiğiniz yerlerden, ona göre dileyen olursa yorum

Ben okuyacaktim aslında, sonra çok uzun olduğunu fark edince vazgeçtim. Siz anlatın burada altını çizdiğiniz yerlerden, ona göre dileyen olursa yorum yapar.
Kitabı henüz bitiremedim. Bitirmediğim bir kitap üzerine yorum da bulunmak yanlış ve eksik olacaktır. Konuya olan ilginiz için teşekkür ediyorum.

Kitabı henüz bitiremedim. Bitirmediğim bir kitap üzerine yorum da bulunmak yanlış ve eksik olacaktır. Konuya olan ilginiz için teşekkür ediyorum.
Bahsettiğiniz gibi önemli bulduğum kısımlarla ilgili yorumlarımı belirtebilirim ilerleyen zamanlar da şimdilik değerli forum üyelerinin fikirlerinden yararlanmak istiyorum.

Geri