"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilen varsa yazabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tgc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, benim ciddi bir ililşkim var uzun süredir birlikteyiz, fakat türk erkeği ilişkinin ilerleyen senelerinde duyarsızlaşıyor, eskisi gibi aşk dolu davranmıyor. Bununla ilgili bildiginiz dua var mı? Yakınlaşmak için, samimiyet için, vs vs...

ben 12 yıllık ewli bir erkeğim ilişkinin zamanla zayıfladığına inanmıyorum. bunun için duaya değil sadece birbirinize biraz süprizler yapmanız gerekiyor . başlangıçta olduğu gibi . eğer bunları yapabilirseniz aşkınızın tazelendiğini göreceksiniz.not: sen yapmaya başlarsan oda yapacaktır . vede türk erkeğinin kıymetini bil bence!!

.
Sevgisini muhabbetini istediğiniz biri için aşağıda verdiğim duayı her gün ikindi namazının ardından riyazet şartarına uyum göstererek 41 defa okuyun,ardından bağlamayı yapın. Sonuçlar sizi çok mutlu edecek Allah ın izniyle
اللهم أنى أن أسءلك بكل أسم هو لك سميت به نفسك أو انز لته في كتابك اوعمته احدا من خلقك أو استأثرت به في علم الغيب عندك أن تحعل لى من أمرى فرجا ومنخر جا وبيانا شافيا وأن تقضى حاجتى

Okunuşu :

Allahümme inni es'elüke bi küllü ismin hüve leke,semmeyte bihi nefseke ve enzeltehü fi kitabike allemtü ahaden min halkike ev iste'serte bihi fi ilmi gaybi indeke en tec'al ilmin emri fevecen ve mahrecen ve beyanen şafiyen ve en takdi haceti.

alıntıdır .

Size gönülden bağlanmasını istediginiz kişinin fotoğrafını masanızın üzerine koyun, aşagıdaki duayı (77 defa) okuyup fotoğrafa üfleyin.
Not1: Fotoğraf yerine, size aşık olmasını istediğiniz kimsenin az miktarda saç teli yada herhangi bir eşyasından küçük bir parça da olabilir.
“Bismillahirrahmanirrahim. Yuhibbunehüm kehebbüllezine amenü eşeddi hubbullahü ve cealeş şemse zıyaen vel kamere nüren Vallahi Alim-i bizatis sudür.”
Daha sonra “Ya Rabbim senin hakkın için, karşımda (fotoğrafı veya eşyası )bulunan ………………. ismindeki kadının/ erkeğin bütün bedeni ve ruhu artık beni sevsin ve hiç terk etmesin.” şeklinde yada sizin istediğiniz biçimde niyet edin, dilekte bulunun.

Sonra 36 defa Şemhüreş ismini zikredin.
hiçbir şeyi olmayan arkadaşlar o kişiye tamamen konsantre olarak uygulayabilirler.

Bu yöntemi deniyip tesirini görenler var . Selametle

Size gönülden bağlanmasını istediginiz kişinin fotoğrafını masanızın üzerine koyun, aşagıdaki duayı (77 defa) okuyup fotoğrafa üfleyin.
Not1: Fotoğraf yerine, size aşık olmasını istediğiniz kimsenin az miktarda saç teli yada herhangi bir eşyasından küçük bir parça da olabilir.
“Bismillahirrahmanirrahim. Yuhibbunehüm kehebbüllezine amenü eşeddi hubbullahü ve cealeş şemse zıyaen vel kamere nüren Vallahi Alim-i bizatis sudür.”
Daha sonra “Ya Rabbim senin hakkın için, karşımda (fotoğrafı veya eşyası )bulunan ………………. ismindeki kadının/ erkeğin bütün bedeni ve ruhu artık beni sevsin ve hiç terk etmesin.” şeklinde yada sizin istediğiniz biçimde niyet edin, dilekte bulunun.

Sonra 36 defa Şemhüreş ismini zikredin.
hiçbir şeyi olmayan arkadaşlar o kişiye tamamen konsantre olarak uygulayabilirler.

Bu yöntemi deniyip tesirini görenler var . Selametle

evet tesiri görülüyor bu duanın arkadaşım bende öneririm

ben 12 yıllık ewli bir erkeğim ilişkinin zamanla zayıfladığına inanmıyorum. bunun için duaya değil sadece birbirinize biraz süprizler yapmanız gerekiyor . başlangıçta olduğu gibi . eğer bunları yapabilirseniz aşkınızın tazelendiğini göreceksiniz.not: sen yapmaya başlarsan oda yapacaktır . vede türk erkeğinin kıymetini bil bence!!
İşte budur dünya sizin gibilerden eksik olmasın :) Ben de aynı duruma inanıyorum elbette ilk zamanlardaki kadar delicesine olmaz kişilerde talebi ilk gün kadar tutmaz ama hayatına renk sevgi sürpriz vs vs katmıyorsa henüz çoluk çocuğa ulaşmamış bir ilişkide (ki her koşulda o heyecan duyulmaya devam edebilir) uygulamalardan çok enerjinizi yüksek tutmaya iyi düşünüp önce dilediğiniz renkli ilişkiyi kafanızda canlandırmaya başlayın.Onun da sevdiği şeyleri ona sunun siz de sürprizler yapın hiçbir koşul şart bunu sağlamıyorsa yapılacak uygulamalar geçici sonuçlar.İlişkide yine aynı sıkıntıyı duyabilirsiniz.İyi forumlar...

Geri