"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilen varsa yardım lütfen...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zebun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zebun

Banlı Kullanıcı
Bazen odamda değişik şeyler görüyorum, böyle siyah-gri arası nedir acaba? Lütfen bir açıklama getirir misiniz.

Bazen insanın gözündende kaynaklanıyor. Eğer oda loşsa daha fazla oluyor. Kafaya takılmaması gereken bir şey olabilir. Göz yanılması olup olmadığından, bilinçaltı oyunu olup olmadığından ilk başta emin olmalısın.

Isiktir, esyadir, gozunuzde problem vardir... Anlamadim tam olarak ne gordugunuzden bahsediyorsunuz?

Kötüye yormayin cogu cin olarak düsünmüstür . eger varlik olsa olumsuz belirtileri sizde olur . konuyla ilgili bilgi nette yeteri kadar var.

Göz yanılması olabilir. Bende hafiften miyopluk var ve kafamı çevirdiğimde siyah gölgeler ışık patlamaları yaşıyorum. Tamamen gözle ilgilidir.

Bazen odamda değişik şeyler görüyorum, böyle siyah-gri arası nedir acaba? Lütfen bir açıklama getirir misiniz.

Gördüğünüz şeyler baktığınız yönlerde değilde yanlarında mı görülüyor?Yani direk bakmadığınız yerlerdemi görüyorsunuz ve ayrıca bu gördüklerinize ek olarak yaşadığınız başka ilginç olaylarda var mı? Tek söylediğiniz olaya istinaden yorum yapmak yanlış olur.Eğer varlıklarla ilgili bir şüpheniz varsa, zaten onlar her an çevremizdeler olay sadece bizim onları algılayıp algılamamamızda bitiyor.Sevgiyle...

tam olarak soruyu anlamadım ama; ilginize teşekürler. zaten beni endişelendiren de gerçek/hayal ayrımını yapamıyor olmam işte :(

Demek istediğim gördüğünüz koyu gri şeyler haricinde garip karşıladığınız ve başka algıladığınız şeyler varmı?Gerçek-hayal ayrımını yapabileceğiniz tek nokta bu.

goz yanilmasi olabilir isigin kirilma gorme noktasinin neresi olduguna bagli bir seyde olabilir. fakat eger algilariniz yuksekse etrafinizdaki varliklari kisa sureligine goruyor olabilirsiniz ama telas edilecek bir sey yok herkez kendini isine bakar gider :)

Geri