"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bezcalin mezcalin ne demek?

kirlikedi

Kayıtlı Üye
herkese merhabalar. Büyü bozmak için 7 avuç tuza 66 bezcalin mezcalin okuyup, suyla karıştırdıktan sonra da yıkanıldıgında büyünün bozuldugunu duydum. İsimlerin anlamını bilmediğim için sormadan denemek istemedim. Herhangi zararı olur mu?

Bu isimler Berhetiyye'den alıntıdır.Berhetiyye hakkında bilgi sahibi olmak için forumda ve googleda arama yaptır.Çok geniş bir konudur.

evet, bedretiyede yer aldıgını okudum fakat, tam olarak okunmadıgı yalnızca bezcalin mezcalin söylendiği için onun esmalara işaret ettiği söyleniyor. Varlık ismi diyenler de olmuş kararsız kaldım

Hiç korkmadan oku.Demirden korkan trene binmesin demiş atalarımız.Ancak büyü bozmak için değişik metodlarda var onlarıda araştır forumda.Ayrıca Berhetiyyenin kullanım hakkı-tasarrufu için yapılması gereken çalışmalar vardır.Bunu sağlamadıktan sonra Berhetiyyenin isimlerinden gerektiği kadar fayda sağlıyamazsın.

Geri