albus Kayıtlı Üye 29 May 2013 #1 Beyaz mı gri mi tam adınıda bilmiyorum ama benimki siyah değildi hani. Ve düzelmiyorda. Artık sadece bu tema mı var. Yoksa düzeltebilir miyim?
Beyaz mı gri mi tam adınıda bilmiyorum ama benimki siyah değildi hani. Ve düzelmiyorda. Artık sadece bu tema mı var. Yoksa düzeltebilir miyim?
albus Kayıtlı Üye 29 May 2013 #3 ikbal1505' Alıntı: Gri,beyaz ve dark teması kaldırılmıştır. Düzeltemezsiniz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla ... İşte bu kötü oldu :boat: Griyi seviyordum, bu tema içimi karartıyor. Geri gelmesinin hiç mi ihtimali yok ?
ikbal1505' Alıntı: Gri,beyaz ve dark teması kaldırılmıştır. Düzeltemezsiniz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla ... İşte bu kötü oldu :boat: Griyi seviyordum, bu tema içimi karartıyor. Geri gelmesinin hiç mi ihtimali yok ?
ikbal1505 Guest 29 May 2013 #4 albus' Alıntı: İşte bu kötü oldu :boat: Griyi seviyordum, bu tema içimi karartıyor. Geri gelmesinin hiç mi ihtimali yok ? Genişletmek için tıkla ... Bende default v2(beyaz) temayı kullanıyordum. Geri gelir mi? Yeni tema olur mu? Tam olarak bilemem. Adminlerimiz bilir. Sevgiler.
albus' Alıntı: İşte bu kötü oldu :boat: Griyi seviyordum, bu tema içimi karartıyor. Geri gelmesinin hiç mi ihtimali yok ? Genişletmek için tıkla ... Bende default v2(beyaz) temayı kullanıyordum. Geri gelir mi? Yeni tema olur mu? Tam olarak bilemem. Adminlerimiz bilir. Sevgiler.
URUMHAMATAHAYİL Yönetici 30 May 2013 #5 Tema yeni sürüme göre yeniden yapılacak. Çok fazla hata veriyordu. Kapattım. Yoğunluğum azalsın yeni bir beyaz tema yapacağım.
Tema yeni sürüme göre yeniden yapılacak. Çok fazla hata veriyordu. Kapattım. Yoğunluğum azalsın yeni bir beyaz tema yapacağım.