Champagne
Kayıtlı Üye
Merhaba benim arkadaşlarımın başına gelen olaylardan bahsetmek istiyorum; ilk arkadaşım evden ne zaman çıksa asansör o kata geliyomuş. Yani dışarı çıkmak için kapıya çıktığı zaman asansör yukarı veya aşağıdan 6.kata geliyomuş. 2.arkadaşım ise c2 uygulamasından gizlimabette yazar olan birine yazmış, paganizm hakkında bilgi öğrenmek için. O kişi arladaşımı erkek sandığı için önce bunlar paralı demiş kız olduğunu anlayınca arkadaşımla konuşmaya başlamış. Arkadaşım nerde olursa olsun olduğu yeri, giydiği kıyafeti, ne yaptığını biliyomuş. Hatta bu konuştuklarımızı kimseye anlatma demesine rağmen arkadaşım korkudan babasına anlatmış. Bu kişide sana kikseye anlatma dememişmiydim demiş. Bu kişiyi burda arıyoruz o arkadaşımla. 1.olayı arkadaşım anlatırken bu olaylarla ben ilgileniyorum niye sizin başınıza böyle şeyler geliyo dedim ve eğer sende cin varsa bana gelsin dedim. Bu gece rüyamda birileri bacağımı çok kötü sıkıyodu, ayak parmağımı oynatamayacak derecede acıyodu ama ben çok sesli gülüyodum(kahkaha atıyodum). Bu olay 3 kere falan oldu. Benim başıma gelen olayla ilk arkadaşımın başına gelen olaya açıklık getirebilecek varmı. 2.olayı adamı bulmak için yazdım