"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim ruhani yönden izleyebileceğim ve örnek alacağım kişiyi Tanrı msj gönderiyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Retronom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Retronom

Kayıtlı Üye
Sevgili Gizli Mabet üyeleri ve sayın Yöneticilerimiz, bunu açıkça yazmak doğru mudur? yada beni tehlike içine sokar mı? bilmiyorum. Benim için güneşi yay burcunda olan biri karşıma çıkacak diyor birçok yorumcu, durumumla alakalı olmadığı için, fakat kişisel çabalarım sonucu icra ettiğim, ve onların bunu müsaade etmeleri sonucu kafamda oluşanları sizlerle dürüstçe ve katıksız paylaşmak niyeti içerisindeyim. Bana yön verecek birisi gerçeği söylemem gerekirse çok zordur, her ne kadar sessiz ve sakin biri olsam da Jüpiter ile ay pozisyonlarından kaynaklı kanıt olarak dominant bir karaktere benzememden ötürü, insanları yönlendirir ve etki alanıma sokabilirim. Hayatım boyunca hiçbir insandan etkilenmedim, buna binaen karşıma kimin çıkacağı, buna yönelik olarak sözde, ayrıca benim gördüklerimi yorumlayanlara göre benim hayatımda büyük yada küçük hayat eğrimde değişikliğe sahip olabilecek bu değişikliği bekliyorum. Ancak bu oyunda kuralları bozan bir döngü var. Her daim benim geleceği görme çabam, buna yönelik olarak etki-tepki vermem, sabırsız yapım bunlar beni üzüyor, dayanılamayacak noktaya getiriyor, hatta ölümcül sonuçlara ulaşabileceği haberini veriyor bana. Bu dediklerim sizi ilgilendirmiyor, doğal olarak, bu senin sorunun diyebilirsiniz. Benim bu konuyu açma sebebim, cidden bu sitede işini iyi yapabilen ve kendini yaptığı işe adadığını belirten kişilerin bana yön, yordam, yol göstermesidir. Siteyi inceledim, sitede bulunan ister üye olsun ister yönetici arkadaşlarım olsun, beni az çok tanıyanınız ve hatta bana gıcık olanınız var ise de, bana özellikle spiritüel alanda yeteneğimin olduğunu varsayarak beni bu işte kendi kendime veyahut beni geliştirmeyi amaç, niyet edinmiş üstadım yardımıyla kendi alanımda yükselmek, özellikle bu sitede ki arkadaşlarıma karşılıksız yardım etmek isteğim hala sürüyor. Bu konuda lütfen yardım ellerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Şayet bu sitede her bilgi mevcut diyip- ki diyenler var, alınmasınlar, başından savıp kendi bilgileri ile bir mevki ve noktaya gelmiş kişilere de bir ikazım var. Asla kendi varlığınızı inkar etmeyin, çünkü sizi var eden bizim, sizin gibi insanlar ve bu insanlar olmasa sizde olmazdınız diyorum, diğer yardım bekleyen arkadaşlara da Allah yardımcıları olsun diyorum.

Bu konuda size yardım edebilecek yine kendinizsiniz. Yaşadığınız değişikliklerde sabırsız bir yapı içinde olduğunuz, hayatınızda bir dönüm noktası olarak tanımlanabilecek değişimin bir an önce gelmesini istediğiniz görülüyor. Bu noktaya geldiyseniz eğer bu yolun sabırla yürünmesi gerektiği ilk anlamamız ve tam olarak kavranması gereken şey olduğunu bilmelisiniz. Evrendeki değişimin sebebi yine bizlersek ve kavramamız gereken bu kadar çok bilgi ve deneyim bulunuyorsa çevrenizde bunu kabul edin, her geçen gün kendinize sorabilirsiniz ''Hayatımda bugün dünden beri değişen ne var?'', gün içinde kendiniz için neler yaptınız yoksa sadece çevrenizin veya çevrenizdeki ahalinin yönlendirmeleri, onlardan aldığınız örneklerle mi yaşıyorsunuz. Kendinize inandığınız sürece yolunuza çıkacak olanlara siz de şaşıracaksınız. Yolunuzu kaybettiğiniz de zihninizi susturarak içinizdeki özbenliğe seslenin; ''Bundan sonraki adımım ne olmalı?'', çünkü size en doğru yolu gösterecek olan da yine içinizdeki kaynaktır.

Sevgilerle...

Sana gerçeği söyleyeyim mi? İnternet aleminden o aradığın kişiyi asla bulamazsın.Ancak herkesin belli bilgilerini tamamlayarak kendince bir beyin fırtınası ne diyeyim merak odağı bulursun.Burada dikkat edersen herkes belli konularda bilgili ama kimisi kendisine hoş olanı,kimisi de okuduklarını yazmakta.Hiçkimse hiçbir konuda tamamen kontrolü elinde tutmamakta,tutamamakta..
Sevgilerle.

Sevgili Mefetseger’in de dediği gibi en büyük yardımcınız kendinizsiniz. Herkes kendinden yansıyan ışığı kadar ilerisini görebilir ve gösterebilir. Başkası size ışık tutarsa da kendi gölgenizi görürsünüz. Kendi gölgenizle yüzleşmek durumunda kalırsınız, ki bu da kendi nefsinizdir. Gölge ile yüzleşmek cesaret ve güç ister.
Kişinin kendini tanıması, kendi ile yüzleşmesi gölgesini bilip, kabullenmesi ile olur. Gölgenizi de ancak ışığınızı tutarak yok edebilirsiniz, ama o belirsiz de olsa hep yanınızdadır. En iyisi içinizdeki ışığı çoğaltın ki yolunuzu aydınlatsın.Hiç kimse dışarıda kendisinden olandan başka bir şey bulamaz, ne arıyorsak onu içimizde aramalıyız.
Forumda üyelerimizin soruları olduğunda moderatörlerin yanı sıra konu hakkında bilgi, fikir sahibi üyelerimiz de kurallar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyor. Siz de istiyorsanız üyelerimizin sorularında faydalı yorumlarda bulunabilirsiniz.
Sevgi ve ışıkla kalın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri