"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim gibi sınav öğrencisi olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talgaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Talgaran

Kayıtlı Üye
Yks'den bahsediyorum. Sınava girdim hatta üniversite tercihi yapıp kazandımda ancak tabiri caizse kaderime keskin bir çizik atıp geri dönüp tekrar girmeye karar verdim. Psikolojik olarak matematik yapamıyorum, o kadar anlamsız geliyor ki benim için... Tarih istiyorum ancak iş imkanları kısıtlı ve benim aileminde imkanları kısıtlı. O nedenle aklımda hukuk vardı ancak matematik o kadar anlamsız geliyor ki yapamıyorum.

Yks'den bahsediyorum. Sınava girdim hatta üniversite tercihi yapıp kazandımda ancak tabiri caizse kaderime keskin bir çizik atıp geri dönüp tekrar girmeye karar verdim. Psikolojik olarak matematik yapamıyorum, o kadar anlamsız geliyor ki benim için... Tarih istiyorum ancak iş imkanları kısıtlı ve benim aileminde imkanları kısıtlı. O nedenle aklımda hukuk vardı ancak matematik o kadar anlamsız geliyor ki yapamıyorum.
Matematiği Muhammet elçi den dinle .emin ol yapacaksın.gayet güzel anlatıyor .eğer hiç temelin yoksa iki haftalık temel videoları da var YouTube kanalında aynı hocanın.kısa sürede yoğunlaşarak halledersin bence.Bu arada matematik anlamsız geliyor ne demek 😂çok bahane duydum da böylesini ilk kez duyuyorum

Küçük bir tavsiyede bulunabilirim, matematiğe kendinize şans vermekle başlayın. Kaldı ki sözel dersler aslında işlem gerektiren derslerden bir nebze daha zordur. Çalışmak için çözümlü kitaplar alın, bir süre çözümlere baka baka hatta kopya çeke çeke çalışın. Bir süre sonra ihtiyacınız kalmayacaktır.
Ama mutlaka online (video veya kurslar) ya da yüz yüze (özel ders veya dershane) süreci desteklemeye gayret edin. İmkanınız yoksa istikrar bir süre sonra başarıyı getirebilir, istikrarı ve disiplini elden bırakmayın.

Geri