"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim durumum nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masum_cadi

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar sorum veya sorunum şu şekilde : Gece uyuyamıyorum arkamı dönüp yattığımda yaratıklar geliyor diye korkutuluyorum, fakat sabah ezanından sonra çok rahat bir şekilde uykuya dalıyorum, bu sebepten tabi ki çalışamıyorum, nişanlımla aramız çok kötü onla ilgilenemiyorum, sürekli tartışıyoruz neden oldugunu anlayamadığımız sebeplerle , sürekli mezar ve ahiret aklıma geliyor korkuyorum, gündüz banyo yapamıyorum ama gece saatlerce duş almak hoşuma gidiyor, yan yatagımda abim yattıgı halde yinede korkuyorum , halüslasyon mu ayırt edemiyorum ama nişanlımı görüyodum gecenin yarısı hayal gibi ama sonradan biliyorum ki o kendi evinde başka şekillerde oluyo ben hoşlanmayınca korkunca şekil değiştiriyor, yeri geliyor bazen camiye gidiyorum merdivenlerine kadar ordan geri dönüp eve geliyorum , yalnız kaldığım zaman evden sesler geliyor havlular yere düşüyor vs. psikaytriye gittim fakat hiçbir düzelme olmadı zaten psikiyatride teşhis koyamadı ki sizce durumum nedir ?

Selaminizdan ve yazma seklinden anladigim kadari ile Müslümansiniz,belki sizde bilirsiniz tavsiye edecegim tek sey.Ayetel kürsi,dir bu duanin koruyucu etkisi cok büyüktür.Odaniza girerken ve yatacaginiz vakit okursaniz eger sizi koruyacaktir.Benim bir tanidigimin ailesine söyle bir olay oldu.Bu kisiler evlerine her geldiklerinde ve cikarken bu duayi okurlarmis,birgün evlerine hirsiz giriyor ve zarf icindeki yüklü parayi dolabin cekmecesinden aliyor.ve mutfaga gidiyor orada da yiycek calarak cikip gidiyor fakat zarfi mutfak masasinda unutuyor.Demek istedigim bu dua bir insanin basina gelebilecek en kötü olaylardan okuyan kisiyi ve cevresindekileri koruyor.:nopity:Gecmis olsun kardesim..

Allah razı olsun okuyorum zaten fakat ardı arkası kesilmiyor 1 yıldır durum bu böyle oluncada hersey ters gidiyor

Allah yardımcın olsun diye başlamak istiyorum görünen ve görün meyen yaratıkların şerrinden Allaha sığınırım bende böle görüntüler korkular yaşadım 5 yıldır devam ediyor bunun çaresi sabırla olayların üstesinden gelmek korkma bir şey olmuyor yani vücuda zarar gelmiyor sana tavsiyem yalnız kalma her ne oluursa olsun ben 5 yıldır böyle ayakta kalıyom dualar sadece sakinleştiriyor sakın hocalara gitme kendini topla başka birşeylerle uğraş karanlıkta kalma sana uzun sürmesi seni korkutma allahın yardımı pek yakındır o nasığın doktorada gidebilirsin ilaçların faydasıda oluyor selamlar.

Admin notu: Sevgili üyemiz imla kurallarına dikkat ediniz en önemlisi Allah Kelimesini büyük harfle yazınız, Allah inancı olan kişiler bu durumu saygısızlık olarak görebilir. Ben düzelttim bir daha sefere daha dikkatli olunuz lütfen.

dualarımı okuyorum vucuduma degilde beynime zarar veriiyor bazen kafayı yeme raddesine geliyorum ilaçları 9 ay kullandım hiçbişeye yaramadı birazcık iyi gelse yine tamam dicem ama hiçbişekilde düzelme yok Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ama bilmeden başıma sardıysam yada bi hata yaptıysamda bana böyle şeyler yapıyolarsa nasıl kurtulcam bilemiyorum o yüzden hocaya gitmeyi düşündüm ama bulamadım normal bir insan gibi yaşamayı özledim :(

Adaçayı tütsüsü ile evinizi her gün tütsüleyin, pencere kenarlarına rafine dilmemiş tuz dökün. bunlar geçici birer çözümdür. Eğer sorunla geçerse anlayın ki evet bir ruhani parazit sorununuz var. eğer düzelme olmazsa bilinçaltınızda bir sorun var demektir. modern tıp maalesef herkse aynı ilacı verip gönderiyor, Hoca isimi verilen kişilerde herkse sende cin var diye ikisi de eksik bakış açısına sahip, ruhani şifacılar ve kişisel gelişim uzmanları size yardımcı olabilir. İlk önce dediğim gibi elemeyi yapın ona göre size yardımcı olacak uzmanı arayın.

Allah razı olsun bu dediklerini bir deneyeceğim bakalım sonuçlarında neler olacak :/

Allah razı olsun bu dediklerini bir deneyeceğim bakalım sonuçlarında neler olacak :/

Allah yardımcın olsun diye başlamak istiyorum görünen ve görün meyen yaratıkların şerrinden Allaha sığınırım bende böle görüntüler korkular yaşadım 5 yıldır devam ediyor bunun çaresi sabırla olayların üstesinden gelmek korkma bir şey olmuyor yani vücuda zarar gelmiyor sana tavsiyem yalnız kalma her ne oluursa olsun ben 5 yıldır böyle ayakta kalıyom dualar sadece sakinleştiriyor sakın hocalara gitme kendini topla başka birşeylerle uğraş karanlıkta kalma sana uzun sürmesi seni korkutma allahın yardımı pek yakındır o nasığın doktorada gidebilirsin ilaçların faydasıda oluyor selamlar.

Admin notu: Sevgili üyemiz imla kurallarına dikkat ediniz en önemlisi Allah Kelimesini büyük harfle yazınız, Allah inancı olan kişiler bu durumu saygısızlık olarak görebilir. Ben düzelttim bir daha sefere daha dikkatli olunuz lütfen.

Sayın adminim ben özür dilerim bu durumdan dolayı çaresizliğime verin bütün gün boyunca okadar çok nette dolaştım ki aklım karmakarışık oldu dikkatsizlik etmişim okadar ki notunuzu bile şimdi gördüm tekrar bütün arkadaşlardan özür diliyorum ... ALLAH razı olsun hepinizden :(

Ayetel kürsi nas felak surelerini sürekli oku.Bunun haricinde "ve ilahikum ilahün vahid la ilahe illa huverrahmanur rahim" ayetini ve "subbuhün guddusün rabbuna ve rabbul melaiketi verruh" virdini yatarken ve kendini tedirgin hissettiğin zamanlarda tek sayılar adetince oku(3,5,7) Tecrübe ile sabittir kralı gelse ilişemez.Anlattıklarına bakılırsa sorun farklı mecralara kayabilir.Nişanlın şeklinde görünmeleri buna yorulabilir.

Allah razı olsun deneyeceğim umarım farklı taraflarla ilgisi yoktur aslında var olan birkaç şeyde mevcut ama paylaşamayacağım varsa böyle bişey bayan oldugunu düşünüyorum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri