WitchundLuna
Kayıtlı Üye
Merhaba sebebini bilmiyorum ama bir olay fark ettim bunu farkediş şeklim öncelikle eski erkek arkadaaşımın kapıma gelip bana “Ne olur cinlerini başımdan al her gece uykumda beni dönüyorlar senin cinlerin her yerim morarıyor.” Demesiyle başladı aslında fark ettim ki birisi beni üzdüğünde ya da kırdığında hep bşına bir şeyler geliyor. Örneğin bu olaydan önce de gözlük takmamla dalga geçiyordu ve ben bayağı üzülüyordum daha sonra istemeden ağzımdan umarım sen de takarsın o zaman dalga geçebilecek misin? Sözü çıktı birkaç gün sonra gözleri bulanık görme rahatsızlığı duyduğunu söyleyip göz doktoruna gitti ve gözler 2.30 derece bozulmuştu. Buna ek olarak babamla büyük bir kavga yaşamıştık ve sözleri canımı yakmıştı gecesinde göz damarı tıkandı ve şu an da hastanede yatıyor. Sizce tüm bu olanlar tesadüf mü yoksa dediği gibi bana ait veya benim üzüntüm için bir şeyler yapan varlıklar var mı? Pagan inancına sahibim normalde. Bu yüzden “Allah her şeyin cezasını kendi veriyor” gibi yorumlar istemiyorum mantıklı bir cevap istiyorum şimdiden teşekkür ederim.