"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beni çok sevsin,hiç bırakmasın...Çünkü ben onu çok seviyorum

glazeasli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşım var çok rica etti kıramadım ve sizlerle paylaşmak istedim,yardımınız olursa çok sevinecek.Arkadaşım çok kötü bir dönem geçiriyordu ve şu anki erkek arkadaşıyla tanıştı ve onu gerçekten çok sevdi çünkü adam iyi niyetli ve oda arkadaşımı seviyor ama arkadaşım çok daha heyecanla ve tutkuyla bağlı ona erkek arkadaşını ona daha da bağlayacak aşık edecek dua esma önerebilirmisiniz?hergün değil ama ara sıra ya vedud çekiyormuş başka ne önerirsiniz?

Hersey yolundayken arkadasin biraz kendine güvense daha iyi olur bence
öyle her an karsindaki insan senden gidecek korkusuyla yasanmaz
giden gider zaten kalanda kalir bunlar kismet kader isi

Bir çok uygulama mevcut sitede bu tarz durumlarda açıkçası büyü yada okumalara ben şahsen karşıyım... Ya Vedudla sadece ona karşı her zaman sıcak olmasını sağlayabilir aşkı körükleyip arttırmaz ...
geçici ve kısa süreli olur genellikle bu durum ... kalıcı bir şeyler istiyorsa yedirerek veya bir eşyasına ,saç teline okuyarak olan terkipler çok daha etkili ve uzun süreli...
yalnız şunuda belirteyim belli aralıklarla tekrarlamak yinelemek lazım yapılan uygulamaları..

Herşey güzel giderken araya yapay birşey katmak şu anki durumunuda ters tepebilir. Ayrıca birde şöyle birşey var, büyü yaptıktan sonra sizin arkadaşınız Allah Korusunda sevgilisinden soğursa o insana haksızlık olmazmı. O zaman bu kadar duyarlı olabilecekmisiniz.
Aşkların en güzeli meyve verenidir.

kimsenin özgür iradesine müdehale etmemeliyiz. bunu yaparsanız eninde sonunda acı verici bir bedel ödersiniz... ne yapacaksanız kendinize yapmanızı öneririm...
siz sevilecek kişi olun gerisini akışa bırakın ve yukarıya güvenin :)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,arkadaşıma da söyledim içini temiz tutup Allah'a dua ettikçe Allah zaten hayırlısını verir

Zorla zorla zorla... Başka birşey yok. Neden başkasının duygularını kısıtlıyorsunuz veya engelliyorsunuz? Neden hep istediğiniz olsun istiyorsunuz? Neden hiç karşınızdakini düşünmüyorsunuz? Neden her fırsatta büyü vs. gibi şeylere başvuruyorsunuz? Zaten hayırlıysa olur. Ne diye bencillik edip illa benim olsun düşüncesi var birtakım insanlarda (arkadaşınız) bence oluruna bıraksın.

Zorla zorla zorla... Başka birşey yok. Neden başkasının duygularını kısıtlıyorsunuz veya engelliyorsunuz? Neden hep istediğiniz olsun istiyorsunuz? Neden hiç karşınızdakini düşünmüyorsunuz? Neden her fırsatta büyü vs. gibi şeylere başvuruyorsunuz? Zaten hayırlıysa olur. Ne diye bencillik edip illa benim olsun düşüncesi var birtakım insanlarda (arkadaşınız) bence oluruna bıraksın.
sevgili ori24 bende aynını söyledim zaten arkadaşıma...

Sevdiği varlığın iradesine karışmak yerine özgüvenini toplayıp huyuna suyuna giderse bazı tartışmalarda aşağıdan alırsa sevgileri uzun ve baki kalır.
Tabiki ayrılabilirler bunu kimse bilemez.
Sonuçta kahin değiliz ama değerli özverili bir ilişki istiyorsa tavsiyemi uygulamasını öneririm. :)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,arkadaşıma da söyledim içini temiz tutup Allah'a dua ettikçe Allah zaten hayırlısını verir

Allah'a dua etmen bişeyi değiştirmicek çünkü Allah Kişinin İradesine Karışmaz.Diğer Türlü Bu işin Esması Duası Falan yok Varsada Yalandır.Bu İşin Büyüsü Vardır onuda Tavsiye Etmem ...

İslamı ve Allahı hakkıyla bilemediğimiz için hala özgür iradeye müdahale olur diyen arkadaşlarımız var.Acaba birimde yada insanda özgür irade var mıdır?Dualizmin getirdiği kavramlar bunlar yani gökte tanrı yerde de ona kullukla mükellef kullar.Fazla uzatmadan çok seven arkadaşımıza tavsiyem kendini başka konulara yöneltsin karşındaki insanı aramaz sormazsan başka bir matriks olur ya o sana döner ya da başkası çıkar.Zamana
bırak..herşeyin ilacı..

Keşke aşk konusuna büyüyü karıştrmasanız.. Büyüyle AŞK HAYIRLI OLMAZ asla.. Sizin için diyorum...
İyi Forumlar..

Allah Vedud Cami
Sayısız zikredebilir..
Daha çok şey yazmak isterdim fakat sevgili uyeler gerekli ve en doğrularını zaten paylaşmış

Geri