"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bendeki güç nedir ?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PESS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PESS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben Mersinde yaşıyorum 18 yaşımdayım ve bende anlam veremediğim bir güç olduğunu hissediyorum...

öncelikle geçmişimle ilgili bilgi veriyim.5 yaşında 10 metrelik bir su kuyusuna düşmüşüm kuyunun içinde sadece 2 metre su varmış ve kuyunun dibindeki dinamoda 1,5metre boyundaymış ve 10 metre yükseklikten düşmeme rağmen hiçbiryerime zarar gelmemiş ve beni çıkarttıklarında kupkuruymuşum sadece sırtımın yani arkamda su varmış batmamışım suya.

ve bu aralar yoğun bir şekilde hissettiğim bir güç olduğunu düşünüyorum kendimde parapsikoloji ile uğraşan birisiyle tanıştım kendi şehrimde o benim arkadaşım ve onun düşüncelerini okuyabiliyorum bunu nasıl yaptığımı sordum kanal açtığını söyledi yani kanalı açan herkesn düşüncesini okuyabiliyorum.Üzerimde bir enerji hissettiğimde sadece ellerim buz gibi oluyor ve vücudumun heryeri çok sıcak olup kalbim çok hızlı çarpıyor.Gözümü kapatıp etrafa baktığımda duru bir şekilde varlıklar görebiliyorum.Başkalarının yaptığı çoğu şeyi rüyamda görebiliyorum ve rüyamda sürekli ateşten enerji aldığımı gösteriyorlar.

2 aydır astral seyahat ile ilgileniyorum ama bu olaylar 1 yıldır bende gerçekleşiyor.astral seyahat çalışmaları ile bunun daha çok farkına varmaya başladım..

bende olan şey nedir bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler veya birşey yoksa onuda söyleyin :)
 
Sizde olan şey daha çok durugörü veya telepati sınıfına girebilecek bir şey. Ayrıca elemental bir yetenek de söz konusu olabilir. Sizin anlattıklarınız kadarıyla ortaya çıkan bu. Sizin de bilmediğiniz başka şeyler de çıkabilir biz de anlattıklarınız kadarıyla yorum yapabiliriz. Bir süre pyrokinezi ile ilgilenin bakalım sonuç ne olacak. Sitede sizi doyuracak yeterli döküman var. :)
 
peki sadece altıncı hissi kuvvetli olan bir insan rüyalarda olacakları görme,günlük rutin işlerde olabilcekleri hissetme,çalan telefonun görmeden kim olduğunu bilme bunun gibi basit yetenekler nasıl bir üst seviyeye taşınır.Yani enerjimizi nasıl ortaya çıkartabiliriz.Bu konuda çok yeniyim sadece öğrenmek ve başarmak istiyorum.
 
peki sadece altıncı hissi kuvvetli olan bir insan rüyalarda olacakları görme,günlük rutin işlerde olabilcekleri hissetme,çalan telefonun görmeden kim olduğunu bilme bunun gibi basit yetenekler nasıl bir üst seviyeye taşınır.Yani enerjimizi nasıl ortaya çıkartabiliriz.Bu konuda çok yeniyim sadece öğrenmek ve başarmak istiyorum.

Sitemizde bunla ilgili çalışmalar/egzersizler var.Size ''Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri.'' ve ''Psişik Yeteneklerinizi Geliştirin'' kitabını öneririm.
 
Her kafamıza eseni keşke biz de yazabilsek. Site düzeni ve kurallarına dikkat etmenizi istiyorum, bu konuda oldukça hassasız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst