darkrose34
Kayıtlı Üye
Herkeze hayırlı günler... öncellikle bendeki şey nedir yardımcı olabilirmisiniz ?... kendimi sürekli yorgun halsiz hissediyorum çok sinirliyim insanlardan uzaklaştım kimseyi görmek konuşmak hiçbirşey istemiyorum sürekli bi mutsuzluk var elimi neye atsam kuruyo diyebilirim olacak iş bile olmaz oluyor yani negatif kötü her ne varsa bende bazı zamanlar içim daralıyor nefes alamıyorum boğazım düğümleniyor ve içimde inanılmaz bi sıkıntı oluyor o an tek kurtuluşum ölüm gibi geliyor dua okuyamıyorum hiçbirşey yapamıyorum bu arada bunları yaşamadan önce orucumu tutar namazımı kılardım ama artık kendimi zorlasamda yapamıyorum.. ayrıca bundan 1-2 yıl önce bir olay yaşadım gecenin bi yarısı internette gezinirken birden msnim açıldı ve ileti benden gönderiliyormuş aynen şöyle bir yazı geldi slm ben irfan seninle arkadaş olmak istiyorum sadece... diye ve bu ileti benm b.sayarımdan yazılıyordu..ertesi gün doğum günümdü ve hediye cep tlf aldım tlf kurcalarken notlar kısmında irfanın d.günü diye yazıyordu ve geceki yaşadığım olaydanda kimseye bahsetmedim.. aradan bi kaç hafta geçti ve bir gece uykuyla uyanıklık arasında üzerimde net olarak seçemediğim küçük birşey oturuyordu ve bana sadece benimle arkadaş olmak istediğini ve bana zarar vermeyeceğini söyledi... şimdi ise sürekli gölgeler yada böcek fare yerde geziyormuş gibi hislere kapılıyorum.. belirli belirsiz sesler duyuyorum...evet şimdi bu yaşadıklarım ne olabilir bana yardımcı olabilirmisiniz çünkü gerçekten buna ihtiyacım var..