masper
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar enerjimi kullanmaya başladığımdan beri ve karanlık tarafa yakınlık duymaya başladığımdan beri karanlık ortamlardan çıkamaz oldum bir gün evde yanlızken yine odayı kapkaranlık yaptım . eşyaları falan görebiliyordum bir yerlerden ışık giriyordu yani ama çok az ve evde dolanan şeyleri hissediyordum ve görmeye çalışıyordum. elimde sımsıkı tuttuğum hikayesi farklı ve -demonmu yoksa ben şizofrenmiyim- konuda anlattığım ametist taşım vardı. kordora çıktım ve birden yatakodasında bi şey var dedim ve o tarafa baktım ve bir şey simsiyah değil koyu gri gözleri hafif parlıyan bir şey etraftan tutuna tutuna geliyordu ilk önce korktum ben zayıfım diye düşündüm ... oda gittikçe parladı yanıma geldi dibimde durdu bende yüzümü diğer tarafa çevirdim sımsıkı gözlerimi kapatmıştım birden elimdeki taş aklıma geldi ve ondan enerji geldiğini düşündüm elimden mor karanlıkran daha karanlık gölgeyle mor karışımı bir ışık birden bütün vücudumu sardı ve birden o varlığa baktığım korkunç mavi alevlerle yanan gözlerimin olduğunu hayal ettim ve gözlerim kapalı bir şekilde kafamı o tarafa yarı bilinçli yarı bilmediğim bi nedenle çevirdim ve gözlerimi açtığımda cin destek almadan ama sallana sallana arkasına bakmadan kaçtı... sizce bu nedir?