"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ben Neydim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Faros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Faros

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar.

Ben uzun bir zamandan beri onceki bedenini arayan bir insanim. Hayatimdaki bir çok dugumun, kafamdaki bir çok sorunun bununla çozulecegine inaniyorum ve hatirlamak için bazi bilinen uygulamalari (meditasyon vs.) yapiyorum. Ve bugune kadar fazla bir faydasini gormedim açikçasi.

Sizlere sorum reenkarnasyondan onceki bedeni hatirlamak için bildiginiz ne tur uygulamalar vardir?

Kuçuklukten beri kafami yiyen sorular var bu dunyaya, bu yasantiya, bu insanlara ait degilmisim gibi geliyor. Buyudukçe haliyle sorular ve dugumler de buyudu ve ben bunun onceki bedenimle alakali bir sey oldugunu seziyorum açikçasi.

Çocukken gördüğünüz rüyalar var mı onlardan yola çıkabilirsiniz

Ruyalarla bildirilmedi bana açikçasi. Coçukluktan itibaren bir farklilik seziyorum, kendimde ilginç seyler yasiyorum, yetistigim ortama zit bir tutum olustu 7-8 yaslarindan itibaren. Biraz daha buyuyunce reenkarnasyon hakkinda biraz bilgilenince yasadiklarimin onceki bedenimle alakali seyler oldugunu anladim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri