"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ben Nerde Hata Yapıyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğaüstü14

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tam 4 gündür şu Telekinezi işindeyim , ilk gün kalemi çok rahat titrettim ama gerisi gelmiyor artık , artık bırakın titretmeyi milim oynamıyor , bende belki yanlış yapıyorum diye size harfiyen yaptıklarımı söylüyorum.

Sol elimi hedefe doğru yaklaştırıyorum , sadece hedefe bakıyorum , gözümde hedefi istediğim şekilde hareket ettirdimi , statik enerjiyi , fırtına falan canlandırıyorum , ama kıpırdamıyor , neyde hata yapıyorum ?

İlk denemelerde olmasını bekleme denedikçe olacaktır. Birde kalemle değilde kağıtla yapılan birşey vardı rüzgar gülü gibi oluyor forumda yapılışının anlatıldığı bir konu vardı. Ben onunla başlamıştım ve daha kolay olmuştu onu önerebilirim

Sayın Dogaüstü14, aynı konu hakkında açtığınız tüm konularda (bu konu 6. olacak sanırım) size defalarca aynı şeyi söyledik. Telekineziyi basit bir şey mi sanıyorsunuz? Hemen bir deneme ile harikalar mı yaratacaktınız? Lütfen önce telekinezi hakkında araştırmalar yapın ve çalışmalarınıza devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri