Adminim Urumum cok dogru yazmis. diger arkadaslarda bayagi destek olmuslar. helal olsun, Allah razi olsun.
ama "badem" kardesim, birde ben sana nacizane fikrimi önereyim, ben yakin cevremden, arkadaslarimdan bire bir sunu görüp ögrendim, sahit oldum ki, bu gibi durumlarda, kadin bir is sahibi olursa erkek kuzu kuzu eve baglaniyor.
kadin bagimsiz olup, pisirikligindan, acizliginden, zavalliligindan siyrilmis ve kendi ayaklari üzerine basip, emin adimlarla ilerlediginde, erkek öyle bir yola geliyor, öyle bir imana geliyor ki... inan bana canim. bütün dünyada bütün piskologlar kadin güclendigi zaman erkegini tutabilir. en kuvvetli baglamabüyüsü, en büyük zafer, S E N kendi degerini bilip S E N olman. pavyon kadini diye hor görmüyorum. haddime de degil, ama kadinda degil suc senin esinde. o pavyon kadini olmasa, digeri olacak hayatinda. atölyede calisan, yada ev kadini, yada kuaför, tezgahtar falan filan.... anlicagin, kadin insafli ciksa bile adam da is yok. tabiiri caizse, yolunu sasirmis birkere. Allah islah etsin.
lütfen cocugu bahane etme. sen bunu bilincli yapmiyosun, gururuna yediremedigin icin cocugun arkasina saklaniyorsun ki, cogu kadin bunu yapiyor. bu sartlar altinda o cocuk ne kendine nede sana hayri dokuncak sekilde, saglikli bir sekilde kisiligini gelistiremez ki canim benim. 3 yasinda, bu yaslarda yasanan olaylari cocuk piskolojisi harfiyen kayit ediyor.
bu arkadaslarin dedikleri, ve bu forumda paylasilan bir cok dua ve uygulamara cok güveniyorum. Tabii ki önce Allah. ama en önemlisi, cocugu bakabilecek biri bulursan, aileden arkadaslarindan, bir ise girsen inan ki, ve yeminle söylüyorum o kocayi muma cevirirsin. Vallahide billahide. Allah sana ve o yavruya yardim etsin. dualarim seninle ve yavrunla. Allah o yavrunun hatirina o adamcigi islah eder insallah