historia
Kayıtlı Üye
iyi akşamlar arkadaşlar, bundan 1,5 sene önce birine kör kütük aşık olmuştum, normalde en çok kendimi düşünürüm kimi seversem seveyim, ama bu insanı öyle sevmiştim ki kendi onurumu ve tüm egomu çiğneyip geçmiştim. hislerime son zamanlarda karşılık bulamamla daha fazla üzüntüye dayanamayıp peşini bıraktım (birlikteydik ama benim zorumla gibiydi). nice gözyaşları akıttım ilendim ama yüreğim el vermedi hep tövbe ettim. bu kişi bir ateistti. paranormal şeylere inandığını düşünmüyorum. gelelim benim sıkkıntıma; ben bu insanı çeşitlli şekillerde rüyamda görüyorum alakasız durup dururken ve gördükten sonra ona ulaşıp böyle böyle bi durumda mısın diyorum? mesela çok kasvetli ve sıkışık bi halde görüyorum diyor ki evet beddua mı ettin bana işlerim hiç yoluna girmedi.. neyse bunun gibi bi kaç defa daha oldu. dün gece de onu seyehat ederken gördüm. az önce -yolculuk mu var?- yazdım ve gelen cevap -kızım sen erdin mi? ben senden korkmaya başladım. şu an araba kullanıyorum zateni bu kadar olur yani!- neyse konuşma böyle bitti. ve bu durum sadece bu çocukla ilgili oluyor başka şekilde herhangi bir insanı ya da ne bileyim yaşanan bi olayı görüp sonradan yaşamıyorum, şimdiye dek de sadece bu çocukla ilgili oldu. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
lütfen yardım edin böyle rüyalar görmek istemiyorum artık bu neden oluyor anlayan bilen biri yardım etsin 1,5 senedir yüzyüze gelmedik bile ayrıldığımızan beri.
lütfen yardım edin böyle rüyalar görmek istemiyorum artık bu neden oluyor anlayan bilen biri yardım etsin 1,5 senedir yüzyüze gelmedik bile ayrıldığımızan beri.