"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Belki saçma gelebilir ama...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan my87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

my87

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar, hiç tanımadığımız, sadece 1 kere gördüğümüz, hakkında hiçbir bilgimizin olmadığı ve bir daha normal şartlarda da karşılaşamayacağımız (çünkü işlek bir semtte,caddede düşünün) birine tutulursak, adeta aylarca onu düşünürsek, unutamasak acaba bir daha karşımıza çıkması için ona rastgelmemiz için bildiğiniz dua var mı? ya da enerji yöntemi var mı? Allahın herşeye gücü yeter kuralından dolayı umutluyum ama dua vs. varsa sebebe yapışmakta iyi olur. Saygılar...

Selamlar arkadaşlar, hiç tanımadığımız, sadece 1 kere gördüğümüz, hakkında hiçbir bilgimizin olmadığı ve bir daha normal şartlarda da karşılaşamayacağımız (çünkü işlek bir semtte,caddede düşünün) birine tutulursak, adeta aylarca onu düşünürsek, unutamasak acaba bir daha karşımıza çıkması için ona rastgelmemiz için bildiğiniz dua var mı? ya da enerji yöntemi var mı? Allahın herşeye gücü yeter kuralından dolayı umutluyum ama dua vs. varsa sebebe yapışmakta iyi olur. Saygılar...

Böyle bir şey vardı sitede ancak nerede anımsayamıyorum. Bulursam yönlendiririm siz de arayın tabii bu arada. Bulamazsam da kendime ait bir teknik var onu toparlayıp yazarım. Bu teknik sadece tekrar karşılaşmanız için olacak başka bir şey beklemeyin.
Bunlardan ziyade bir de Sevgili Urum'un paylaştığı göz majisi size fayda verir. Buyrun linki:
Göz Majisi (Zihin Majisi) - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

sizi çok iyi anlıyorum. Bende namazdayken dua ettiğim an bir erkeği gördüm kendisini ruhikizim olduğunu düşünüyorum ve biran evvel karşılaşabilmeyi istiyorum .ne kadar doğru yapıyorum bilmiyoum fakat Geceleri kendisini düşünüp beni bulabilmesini oturduğum şehri ve semti söylüyorum çağırıyorum.. Eğer başka bir yöntem varsa bende öğrenmeyi çok isterim.

allahümmec alil kur'ane lena fiddünya karina ve fil kabri münisa ve fil kıyameti şefia bi rahmetike ya erhamerrahimin bu duayı onu hayalinizde canlandırarak okuyun

hayır değil. eğer okursanız işe yarayacaktır. şayet işe yaramazsa daha farklı uygulamlar yazarım ki arkadaşlarım yazacaktır zaten. saygılarımla

Önemli bir hatırlatma: siz sadece beyninizde yarattığınız kişiyi istiyorsunuz, o kişinin gerçeği ile karşılaştığınızda beklentilerinize paralel hayal kırıklığı yaşarsınız. Çok beklenti çok hayal kırıklığı demektir. Eğer kaderinizde varsa o sizi bulur. Yoksa ne yaparsanız yapın, hiç birşey olmaz.

Cevaplar için teşekkürler. Bu çok farklı birşey. Hiç tanımıyorsunuz. Belki karakter olarak çok zıtsınız ama bir anlık görme ve etkilenme varya adamı mahvediyor. Oysa ben onu 15-20 dakika ve sadece 1 kere gördüm.

Böyle bir durumda ne yapilir bilmiyorum ama böyle bir sey herkezin basina gelmeyecegini düsünüyorum, bir insani kisacik bir anda görüp böylesine etkilenmek cokta normal degil... Vardir muhakkak bu isin icinde bir güzellik..

Böyle bir durumda ne yapilir bilmiyorum ama böyle bir sey herkezin basina gelmeyecegini düsünüyorum, bir insani kisacik bir anda görüp böylesine etkilenmek cokta normal degil... Vardir muhakkak bu isin icinde bir güzellik..

La-edri haklı sanki..Evet sıra dışı bir durum bu bence de.. hayırlısı olsun..

Belki klişe bi söz ama çok severim. Bi an gelir dünyanın herhangi bir yerinde senden habersiz yaşamış birine bütün hayatını anlatmak istersin....Sizi anlıyorum umarım tekrar karşılaşırsınız dua ettim bile sizin için sevgi ve ışıkla...

Önemli bir hatırlatma: siz sadece beyninizde yarattığınız kişiyi istiyorsunuz, o kişinin gerçeği ile karşılaştığınızda beklentilerinize paralel hayal kırıklığı yaşarsınız. Çok beklenti çok hayal kırıklığı demektir. Eğer kaderinizde varsa o sizi bulur. Yoksa ne yaparsanız yapın, hiç birşey olmaz.

:) Tecrübe edildi ve onaylandi.. cok haklisiniz..

béndé lisédéykén yolda yürüyodum vé ışıklarda duran otobüsün içindéki bi çocuğu çok ama çok béğénmiştim, otobüsün plakasını aldım yolcu isimlériné bakmaya uğraştım bir sürü çaba sarféttim ama onu bulamadım, üstélik ona isimdé takmıştım sanki özkan gibi bi tipi vardı. Şimdi géldi aklıma sénin yazını okuyunca unutmuşum gitmiş :) Sénin için hayırlıysa éğér inşallah bulursun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri