"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

belki inanmayacaksınız ama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kabalakk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kabalakk

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar aslında çok söylemek istemedim ama ne oldugunuda bilmek istiyorum arkadaşlar söyle bir durum var beni farklı farklı yerlerde görenler var mesela annem aradı dedi seni televizyonda gördüm üstümü falan tarif etti doğruydu ama ben oraya hayatımda hiç gitmemiştim gecen gene geldi seni sultan ahmet caminin önünde gördüm dedi hadi annedir duygusu gelişmiştir dedim ama bir kere hasteneye annemle gittiğimizde değnekli bir kadın geldi bana bak olum beni ne hale getirdin dedi senin düzünden düştüm ve ayagımı kırdım dedi ( kadına bir sey yapmısım ben) bende sok oldum çünki öğle bir sey yoktu bunun gibi var daha sizce nedir?

sizi andıran sizin giysilerinize benzer birini anneniz Tv de ya da camide göremez mi? görmesi mümkün.
hastanede ki kadında muhtemelen akıl sağlığı yerinde olmayan birisidir.
benim anneannemde kardeşimi anneme şikayet ediyordu oğlun beni dövdü diye ve akli yerinde değildi.

bunun gıbı olayları yasayanlardan duydum genelde cınlerım musallat oldugu kısıler yasıyor mekanda olmadıgı halde orada gorunuyor vs.. senn durumun nedır bılemem

Ben herşeye inanırım. Bu gerçekten çok ilginç birşey. Hadi diyelim arkadaşımız aşk'ın dediği gibi olsa, bence çok tesadüf olur bu. Bilgi sahibi olanlar yorum yaparlar sanırım. Şaşırtıcı cidden.

bunun gıbı olayları yasayanlardan duydum genelde cınlerım musallat oldugu kısıler yasıyor mekanda olmadıgı halde orada gorunuyor vs.. senn durumun nedır bılemem

hemende musallat teşhisi koyduk :D

Ben herşeye inanırım. Bu gerçekten çok ilginç birşey. Hadi diyelim arkadaşımız aşk'ın dediği gibi olsa, bence çok tesadüf olur bu. Bilgi sahibi olanlar yorum yaparlar sanırım. Şaşırtıcı cidden.

niye tesadüf olucakmış akıl sağlığı yerinde değil tamam her şey mümkündür olmaz diye bir şey yoktur size biri gelse böyle dese ilk düşünceğiniz şey musallat değil karşınızdaki kişinin akıl sağlığı olmalı. Sonra bayanın akli dengesi yerinde mi değil mi diye öğrenilmeli.
Öğrenmiyorsanız orda bunu burda nolduğunu merak etmeniz yanlış biz sadece ne olcağına dair ihtimalleri veririz gerçekte ne olduğunu değil. Bunu burda bilmemiz mümkün değil. Arkadaşımız gelseydi deseydi bayanın hakkında bilgi aldım akıl sağlığı yerindeymiş cidden kadına şiddette uygulanmış yalanda söylemiyor morluk iz vs var deseydi ayrıca kadınlada tanışmışlığım ilgimde yok deseydi şaşırırdım bir varlıkla bağlantı kurmayı düşündürdüm ama şu durumda varlıklık bir durum sözkonusu dahi olamaz benim için her şeye varlık demekten vazgeçelim.

aşk arkadaşım yüzyüze olsak bununla ilgili sana bir çok konu anlatırım tesadüf olmasın diye 3 konu yazı verdim daha fazlada yazarım sadece konunun ne oldugunu anlatmak istedim umarım anlamıssındır ayrıca tesafüd denen şeye hiç inanmam musallata gelince hiç münasebetim olmadı eger olsaydı onları yerin yedi kat altına gömerdim bu güce sahibim

aşk arkadaşım yüzyüze olsak bununla ilgili sana bir çok konu anlatırım tesadüf olmasın diye 3 konu yazı verdim daha fazlada yazarım sadece konunun ne oldugunu anlatmak istedim umarım anlamıssındır ayrıca tesafüd denen şeye hiç inanmam musallata gelince hiç münasebetim olmadı eger olsaydı onları yerin yedi kat altına gömerdim bu güce sahibim

konun başlığı inanmayacaksınız diyor ama anlattıklarınız inanılır şeyler normal şeyler abartılcak tuhaf bir yan göremedim ben.
hem kendim hemde başkaları bana benzeyeninide gördü ya da tanıdıklarıma benzeyen insanlar gördüm siz buna sanırım rastgelmediniz için size imkansız gibi gelebilir. insan insan benzer. ben tesadüfe inanmam kaderciyimdir. ayrıca tesadüftür demedim yaşadıklarınız için.
bence başka yaşadıklarınızı da özel değilse anlatmalısınız.
hem siz kadınla konuşmadan olayı anlamadan sanırsam kendinizce olayı tuhaf damgası vurmuşsunuz.
yahu nerden bilceksiniz varlığa karşı napıp ne edceğinizi belkide baş edemeyeceksiniz ne kadar bir şeyden emin olsakta o şey yaşanmadan sonucunu söylemek yanlış olur.

Beni de öyle arayıp niye selam vermedin bisey mi oldu diyen arkadaslarım oldu. Gördüklerine yemin ediyorlar ama ben o an kesinlikle orda değilim.

Böyle birşey benimde başıma geldi. O yüzden size inanıyorum.
Bundan yıllar evvel yurtta kalırken yurtta olmadığım gün beni görmüşler.
Oda arkadaşımla merdivenlerde oturup diğer bir arkadaşın dedikodusunu yapıyormuşuz.
Bu kızın kulağına gidince o da benle kavga etmeye gelince öğrendim olayı.
Başka bir zaman da benim başıma geldi. Abim bizde kalmaya gelmişti.
Mutfağa su almaya gittim abim vardı. Hemen koştur koştur doldurdum çıktım birşey araştırıyordum nette.
Tam oda kapısına gelince yandan tuvaletten abim çıktı önüme. Önümdeki abimse arkamdaki (mutfaktaki) kimdi?
Mutfaktaki abimse tuvaletten çıkan kimdi? Bunun gibi 5 olay daha anlatabilirim rahatça.
Bu çeşit yaşanmış olaylar da duydum. Özellikle yeni evlililerde eşi kılığında eve gelip gidenler.
Kimi zaman bir akrabası kılığında gelip çay kahve içip gidenler. Bunların da sayısı az değil yani.
Şimdi gelelim bunun ne olduğu konusuna. Şeytani cinler insan kılığına giriyor diyorlar.
Bende benzer görüşteyim. Ancak ayrıntılı bir araştırma yapmadığım için kesin birşey diyemiyorum.
Varlıklarla bir ilginiz var mı? Musallat durumu var mı? Yoksa ailede varlıklarla ilgilenen birileri var mı?
Birilerinin sizin kılığınızda insanlara zarar vermesini gerektiren birşeyler yaptınız mı? Onlarla dalga geçmiş rahatsız etmiş
olabilir misiniz? diye kendinizi bir sorgulayın derim ben. Niye siz?

Benzer durumlar bir cok kisinin basina gelmistir.Hemen musallat diyemeyiz tabii.bence biraz daha zamana ihtiyaciniz var.Fazla uzerinde durmazsaniz bir sure sonra gecer.

Bendede öyle olmuştu arkadaşlarım arayıp seni şurada burda gördük hani sen bütün gün evdeydin yalanmı söyledin bize diye.oluyor yani bunlar normal şeyler

Geri