"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bela ve musİbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çölrüzgarı

Banlı Kullanıcı
hayırlı geceler sorum şu 4 ay önce dişimden ameliyat oldum ameliyat olmadan önce istanbulda gitmediğim doktor kalmadı en son işin uzmanlarında tedavi oldum aradan 1 hafta geçmeden tekrar iltihap topladı sonra yine ameliyat ve yine iltihap topladı dişimden vazgeçtim alıştım böyle yaşamaya sonra uykusuzlukğum başladı sonra kaşıntı çıktı bedenimde ürtiker sonra prostat oldum ve enson burnumdan ameliyat oldum kardeşlerim allah rızası için neyapmam lazım bana yol gösterin bedenimde sürekli hastalıklar çıkıyor biri bitiyor biri başlıyor çevremdeki herkes bilir ve bütün psikolojik hastalıklarda mevcut şifa için okuduğum ayetlerde fayda vermiyor insanlar benle konuşurken onları acayip bir ağırlık basıyor sonra yanımdan uzaklaşıyorlar hatta en yakın arkadaşımlar bile aram açık derdimi anlatabildiğim için allaha şükrediyorum acaba bendeki bu durum nedir 2 tane hocayada gittim önün açık herşey iyi diyorlar acaba derin bir hocayamı gitmeliyim

hayırlı geceler sorum şu 4 ay önce dişimden ameliyat oldum ameliyat olmadan önce istanbulda gitmediğim doktor kalmadı en son işin uzmanlarında tedavi oldum aradan 1 hafta geçmeden tekrar iltihap topladı sonra yine ameliyat ve yine iltihap topladı dişimden vazgeçtim alıştım böyle yaşamaya sonra uykusuzlukğum başladı sonra kaşıntı çıktı bedenimde ürtiker sonra prostat oldum ve enson burnumdan ameliyat oldum kardeşlerim allah rızası için neyapmam lazım bana yol gösterin bedenimde sürekli hastalıklar çıkıyor biri bitiyor biri başlıyor çevremdeki herkes bilir ve bütün psikolojik hastalıklarda mevcut şifa için okuduğum ayetlerde fayda vermiyor insanlar benle konuşurken onları acayip bir ağırlık basıyor sonra yanımdan uzaklaşıyorlar hatta en yakın arkadaşımlar bile aram açık derdimi anlatabildiğim için allaha şükrediyorum acaba bendeki bu durum nedir 2 tane hocayada gittim önün açık herşey iyi diyorlar acaba derin bir hocayamı gitmeliyim

öncelikle allah şifa versin.bence öncelikle doktorlardan ümidini kesme eğer yok ümidimi kestim diyorsan derin hocalara git aman üfürükçü hocalara gideyim deme.benim tavsiyem allah dostu insanlara git onlarla konuş

Ailede bu denli üst üste rahatsızlıklar geçiren başka kimse var mı? Arkadaşlarınla muhabbetin sürekli olumsuz oluyorsa o yüzden uzaklaşıyor olabilirler. Arkadaş ortamında olumlu konuşmak ferahtır.

Sitede olumlamalar ve kuantum düşünce ile bilgiler mevcut sizin rahatsızlıklarınız belkide düşünce tarzınızdan kaynaklanıyor olabilir.İnsanın en büyük düşmanı ve dostu yine kendisidir bu nedenle söz ettiğim konularda araştırma yapıp kendinize uygun olumlama cümleleri seçip bunu hayatınızda rutin bir hale getirmenizi tavsiye ediyorum.Ayrıca Perşembe günleri saat 23:00 da sitenin düzenlemiş olduğu şifa çalışmasına katılabilirsiniz.Şifa çalışmasına katılmak istiyorsanız gerekli bilgiler için konuyu güncelliyorum .Acil şifalar dilerim.

Öncelikle geçmiş olsun diyiyorum , sayın kardeşim her türlü kaza belanın cinniler tarafından olmadığına inanmak lazım. mesela sen tıbbı olarak gerekeni yap sonra manevi ilimlere sarıl . yani sözüm size değil ama genel söylüyorum sağlığınıza iyi bakın , kirli dolaşmayın riza yaranız iltihap kapabilir , hijyenliğe özen gösterin sihir ve dua sadece kaderde olucak (amele işlemiş ) olayların zamanını hızlandırır. yani öncelikle zahiri olan şeyleri halledin hijyen gibi doktora görünmek gibi sonra görünmeyen ilim ile uğraşın derim ben

“İnsan yalnız ‘iman ettik’ demekle, hiç imtihân edilmeden bırakacaklarını mı sandılar? Ant olsun ki biz, onlardan öncekileri imtihan ettik. Elbette Allah (imtihan ederek), doğru söyleyenleri de bilir, yalancıları da bilir.” (Ankebut, 29/2-3)

“(Ey müminler!)Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenlerin benzeri sizin de başınıza gelmeden cennet’e gireceğinizi mi sandınız?! Onlara yoksulluk ve sıkıntı öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki nihâyet peygamber ve beraberindeki müminler, “Allah’ın yardımı ne zaman gelecek?” demişlerdi. İyi bilin ki, Allah’ın yardımı yakındır.” (Bakara, 2/214)

İnsan yalnız ‘iman ettik’ demekle, hiç imtihân edilmeden bırakacaklarını mı sandılar? Ant olsun ki biz, onlardan öncekileri imtihan ettik. Elbette Allah (imtihan ederek), doğru söyleyenleri de bilir, yalancıları da bilir.”

Sonuç olarak imtihandayız kardeşim.Bunu unutmamak lazım.

tüm dilek ve sıkıntıların için salat-ı tefriciye duası oku 1001 veya içinden geldikçe sayı önmli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri