"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beden ve Ruh Rahatsızlıkları İçin Tedavi Yöntemi

Anael Zan

Kayıtlı Üye
Ya Kuddüs Esmasının Melekleri beni hastalıklarımdan ve rahatsızlıklarımdan ( veya sıkıntınız ne ise ) kurtarmanız rica ve dua ediyorum
Aydınlık ve ışığın bol olduğu bir yer de yapılır 1 bardak su alınır her 10 tekrar da 1 yudum su içilir ve toplam 80 adet okunur

Ben yaptığım bir uygulama sonucu çok yoğun bir baş ağrısı yaşadım ve 5 gün uyguladım siz de durumunuza göre istediğiniz gün kadar yapabilirsiniz.

Kaynak: ben bir yakınımdan öğrendim

Ya kuddüs esmasinin melekleri yerine Rabbim ALLAH ( Azze ve Celle ) bana sifa ver yarabbim diyip zikir yapilirsa . ALLAH tan sifa istenirse bu dogrudur . Meleklerden değil . Dusuncem bu bas agriniz bu yuzden olma ihtimali bence var .

Ya kuddüs esmasinin melekleri yerine Rabbim ALLAH ( Azze ve Celle ) bana sifa ver yarabbim diyip zikir yapilirsa . ALLAH tan sifa istenirse bu dogrudur . Meleklerden değil . Dusuncem bu bas agriniz bu yuzden olma ihtimali bence var .
Baş ağrısı bu zikirle geçti ☺️
Ya Kuddüs daha çok temizlenmek negatif enerjilerden arınmakla ilgili diye biliyorum, şifa için Ya Hayy Ya Şafi okunuyor.
Ya Şafi evet şifa içindir fakat ben pek etkisini görmedim kendimde kişiden kişiye değişebilir tabi ki

Bir de hiç bir şekilde geçmeyen baş ağrım cevşen dinlerken kendi kendine geçmişti :)

Ben esmaların meleklerinden bir şey dilemeye islamda şirk olarak bakıyorum, Yaratıcıdan istenir Müslümanlıkta, meleklerden ricayı hiç duymadım.

Geri