Merhaba arkadaşlar.Ben bir uyku bağlama celbi okudum sitede ve bir arkadaş celbi uygulamadan önce mekandaki varlıkları gönderip,celbi uygulayıp celpteki varlıkları uyku bağlamanın yapılacağı kişiye yönlendirdikten sonra mekandan gönderdiğimiz varlıkları geri çağırmamız gerektiğini yazmış.Cümle biraz garip oldu farkındayım
Varlıkları yönlendirmeyi biliyorum fakat Kafama takılan tek şey mekandaki varlıkları nasıl gönderip,nasıl çağıracağımız.Bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim
Celbi soran olursa ; Ya şemusa ya helyusa ya ğayusa ya talyusa ya talmusa ya asbavütin yahin ali şeddayi tevekkelü bi akdi nevmi fülanete binti fülanete fi mehabbeti fülanibni fülanete haysü ma kanet elvahan elvahan elvahan el acele el acele el acele es saah es saah es saah
bunu 7 gece 313 kere okumakmış.
Şimdiden teşekkür ederim

Celbi soran olursa ; Ya şemusa ya helyusa ya ğayusa ya talyusa ya talmusa ya asbavütin yahin ali şeddayi tevekkelü bi akdi nevmi fülanete binti fülanete fi mehabbeti fülanibni fülanete haysü ma kanet elvahan elvahan elvahan el acele el acele el acele es saah es saah es saah
bunu 7 gece 313 kere okumakmış.
Şimdiden teşekkür ederim