"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bazen çöküntüye uğruyorum???

ShadowKissed

Kayıtlı Üye
herşey iyi güzelken birden herşeyden soğuyorum bıkıyorum en sevdiğim şeylerden hatta en sevdiklerimden bile kaçıyorum kendimi onlardan soyutlama ve kapamaya çalışıyorum. neden böyle oluyor sizce? ne yapabilirm?

bunun adına sıradanlık deniliyor. Hep aynı şeyleri yaşadığın için ve içinde bir şeyler aradıklarının yaşadıkların olmadığını bildiğinden sıkılıyorsun. Nefes alamıyorsun ve kendi bedenine bile sığamıyorsun... Arayış...

Konuyu geç görüyorum dolayısıyla biraz geç oldu ama size çaresini açıklayayım.
"Efendi82"ninde deiği gibi bu bir sıradanlık durumudur.Her gününüzü bir başka yaşamanızı öneriyorum.Örneğin her öğlen x caddesinde yürüyorsanız Bugün y caddesinde yürüyün.Ancak sıradışı davranarak sıradanlığı yenersiniz.

Hayata sıradan bakarsanız sıradanlaşır ve bu durumda şikayetçi aslında hayattır siz değil :) Biraz kendinizin dışına çıkmayı deneyin.Zor evet ama yapın.Elğlenceyle bu sıkıntıyı geçiremezsiniz.Geçer de,bir süre için sadece..Yapmadığınız şeyleri yapın korkmadan çekinmeden.Hayatınız yaşadığınız kadardır unutmayın.
Sevgi ve huzurla :)

Deniz her zaman ne dalgalıdır ne de dümdüz... Hiçbir duygu sonsuza kadar içinizde kalmayacak. Bırakın sıkıntı yaşayın, geçer... Bırakın mutlu olun, yaşayın, o da geçer... Dibe vurun ya da en yükseklerde uçun, ama hepsi geçiyor. Kısaca kabullenin, daha rahat aşarsınız bu durumu.:)

Üzülmeyin, büyünce geçer :D
Hayat sırtınıza fazla sorumluluk yüklemediği içindir. Aile kurup anne baba olduğunuzda bu zamanları mumla arayacaksınız. :D

Bence hormonel bir sorun yasinizi belirtmemissiniz ama sanirim cok gencsiniz henüz.Güzel düsünün güzel olsun :)

Geri