fanioldugunuhatirla
Banlı Kullanıcı
Ben de istiyorum. Ancak astral muhafizlari gecmek lazim. Simdi birileri cikip siz iyice siyirdiniz dunydakiler bitti bir de alemlerin muhafizlari mi kaldi diye soracaktir. Olusu dirisi ne varsa diye baslayan argo dili vardir bizim bu yasam alanimizda artik alemi alti ustu gorunu gorunmeyenidir onun karsiligi
Bence bu sadece özenti ve meydan okuma, kibir. Hadi astralle gittin oraya, muhafızları aştın, nasıl okuyacaksın alt yapın var mı ya da görüntüledin getirdin buraya kime teslim edeceksin, ne için, ne işine yarayacak. Bence Süleymaniye kütüphanesinin kilitli odalarına girin muhafız yok, dahası Osmanlıca ve önemlisi madem büyü sitesindeyiz alın size gerçek büyü formülleri, cini şişeden çıkarın. Hala cin lafı ediyoruz ya ???Yine güldürdün beni.. Vatikan arşivini kim görmek istemez
![]()
Haddi aştıksa Allah'tan affola.
Bence bu sadece özenti ve meydan okuma, kibir. Hadi astralle gittin oraya, muhafızları aştın, nasıl okuyacaksın alt yapın var mı ya da görüntüledin getirdin buraya kime teslim edeceksin, ne için, ne işine yarayacak. Bence Süleymaniye kütüphanesinin kilitli odalarına girin muhafız yok, dahası Osmanlıca ve önemlisi madem büyü sitesindeyiz alın size gerçek büyü formülleri, cini şişeden çıkarın. Hala cin lafı ediyoruz ya ???