"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Batı Maji uygulamaları yardımıyla cinler ile iletişim kurmak

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mka68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mka68

Kayıtlı Üye
maji uygulamaları ile cin çağırma davet şekilleri arıyorum yardım edebilecek varmı davet şekilleri yazabilecek ?
 
güven meselesi değil çok büyük olmayan ve etrafımdaki cinler ile iletişime geçmek istiyorum sadece
 
emin olun çok büyük olmasalarda tek hatanızda size küçük olsalarda büyük zararlar verirler yine siz bilirsiniz
 
bence diğer hatalarımda saten yakınımda olanlar zrr veriyodur vermek isteseler ben sadece etrafımdakilerle iletişim kuracam daha büyükleri ile uğraşmak beni aşar o konuda haklısınz :)
 
Batı majisinde de davetler var ama o davetleri yapabilmek için o ekolde ilerlemek gerekiyor kendinizi adamanız lazım. Ayrıca etrafınızdaki cinler siz onlara bulaşmadıkça medyomik yetenekleriniz yoksa yanlışlıkla bir şey yapmadıysanız ya da biri size musallat etmedikçe bir şey yapamaz evrensel yasalar vardır. Ayrıca küçük cinler dediğiniz varlıkları zararsız ve iyi zannetmeyin. Onlar sizin enerjinizi çekerek sizden beslenip sizi sömürebilir.
 
bir ifritolsun veya bi demon olsun onlara kıyasla çok daha zrrsız kalıyolar bu açıdan zrrsiz diyorum ve tek amacım bi davet şekli bulmak bakmadığım yer kalmadı davet şekli bulamadım :/
 
Çağırmak veya çağırmamak sizin kararınızdır. Hepimizin iradesi var. E-book bölümünü araştırırsanız davet-name kitaplarından gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Sevgiler.
 
arkadaşlar kimse sorsam şura var burda var dşiyo sabahdan beri pc başında araştırma yapıyorum tek bulşduğum yçntem hadim yöntemi oda çok uzun lütfen net bir davet şekli verebilecek varmı :/
 
arkadaşlar kimse sorsam şura var burda var dşiyo sabahdan beri pc başında araştırma yapıyorum tek bulşduğum yçntem hadim yöntemi oda çok uzun lütfen net bir davet şekli verebilecek varmı :/

Çağırmak veya çağırmamak sizin kararınızdır. Hepimizin iradesi var. E-book bölümünü araştırırsanız davet-name kitaplarından gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Sevgiler.

Syn.İkbal'in yazısını okuyun. E-book bölümüne bakın. Ayrıyetten forumda daha farklı yollar var eminim,biliyorum.Sadece düzgünce araştırın.
 
sonunda biri beni anladı pc den anlamyıom tam olarak araştırma yapamıyo çok saolasın ikbal1505
 
sonunda biri beni anladı pc den anlamyıom tam olarak araştırma yapamıyo çok saolasın ikbal1505

Birçok üyemizde bu tür bir davet olmayabilir ve bundan dolayı yanlış yönlendirmemek adına size bilgi vermiyor olabilirler. Ve ya daha dün üye olduğunuzu varsayarak davetler hakkında bilgisi olan bir üyemiz ya da yöneticimiz öncelikle sizin bilgi birikiminizi açmış olduğunuz konularla ve de yazmış olduğunuz mesajlarla görmeden size zarar vereceğini düşündüğü çalışmaları sizinle paylaşmamayı seçmiş olabilir. Bir konuda serzenişte bulunurken lütfen biraz empati yapınız. Sonunda biri beni anladı gibi bir serzenişte bulunuyorsunuz ama böyle yapılmasındaki temel düşünceyi bir düşünün lütfen. Sevgi ve Işıkla...
 
teşekürler yule acayip pis merak ediyorum ve birşey daha sormak istiyorum yapmadan önce ayetel kürsi kalkanı yapsam gelemem şansı varmı ?
 
teşekürler yule acayip pis merak ediyorum ve birşey daha sormak istiyorum yapmadan önce ayetel kürsi kalkanı yapsam gelemem şansı varmı ?

Öncelikle lütfen mesajlaşırken cep telefonundan yazışır gibi mesajlaşmayınız. "acayip pis merak ediyorum" dediğiniz zaman sizin daha daha fazla merak uyandırdığınızı düşünmenin aksine daha lakayt ve aslında önemsiz bir konu üzerinde mesajlaştığınız izlenimi bırakıyorsunuz. Bir davette Ayetel kürsiyi okuyup kalkanı yaptım bana birşey olmaz demek yanlış bir tutumdur. Tüm koruma kalkanlarının bir şematik oluşumu ve çalışması vardır. Yani bu kadar basit değildir. Eğer ki tam sistemsel olarak bu kalkanı yapmayı biliyorsanız yapabilirsiniz. Ama davetlerde bu kalkan sizi korumak adına hiçbir varlığın gelmemesine neden olur. Çünkü bu kalkanın işleyişinin amacı yapan kişiyi korumaktır. Tehlikeli bir işte olduğunuz için de çalışmada bu kalkan sizi korur. Bunu da hiçbir varlığın gelmemesini sağlayarak yapar.
 
Geri
Üst