Astral boyut ve rüyalar alemi farklı şeyler. Astral seyahat, adı üzerinde yıldızlara yapılan seyahattir. Rüyalar da kişinin bilinçaltının bir nevi dışa vurumudur. Astral seyahat ile kişinin rüyasına giremezsiniz. Ancak uykuda iken istemsiz astrale çıkmış 2 ruh aynı mekanda karşılaşabilir. Kişiler uyandıklarında bunu hatırlayabilir ve birbirlerinin rüyalarına girdiklerini sanabilir.
Astral seyahat sırasında, kişinin ruhu bedenini terk eder ve uzaya veya başka alemlere çıkabilir. Ama ruh bedene bağlıdır ve istemeseniz de ruhunuz bedeninize çekilir. Astral ile rüyaya girebileceğini hiç sanmıyorum. Fakat kişinin rüyasına girmek için bir sürü yöntem mevcut.
İyide bunun dinle hiçbir alakası yok. Ben sadece merak ettim ve sordum. Astral seyahati ilk araştırdığım sitede kişinin rüyasına çok rahat bir şekilde girebileceğimiz yazıyordu. Buradaki bilgilere baktığımda o sitede yazanların çoğu yanlış. Siteye bir daha girmedimBen astral yok demiyorum, tabiki var, ben bir insanin baska bir insanin ruyasina hukum edebilecegine inanmiyorum..
Yani bir insanin bu kendi evladiniz oldun hayatina ne kadar hukum edebilirsinizki, ruyasina edebilin...
Allah 'in Settar olusunu acmak icab ederse, yani konu ile alakasi buda benim fikrim tabiki
Allah Settar'dir kulun özelini kusurunu vsa baskalari önünde örter...
Yani bana göre böyle bir sey mumkun dahi olsa cok nadir durumlarda meydana gelebilir, buda cok özel insanlar tarafindan..
Bu benimkendi fikrim,inanisim..
Islamda astral yok dersem Mirac 'i inkar etmis olurum bu durumdanda Allah'a siginirim.. Ki Mirac astral seyehatten cok cok ustun bir olay idi..
syg..