Erkek arkadaşıma 40 küsür yaşında, 18 yaşında oğlu olan bir kadının bağlama büyüsü yaptığını düşünüyorum.Sevgilim 28 yaşında.Kendisi 7 yıldır sevgilim.O kadın yüzünden ailesini,sevdiklerini kaybetti..Ayrılıyorlar,kurtuldum diyor sonra kadın gel deyince yine gidiyor.Etrafında seveni kalmadı.Anne babası kardeşiyle arası bozuldu.Benim yanıma gelip seni özlüyorum seviyorum diyor sonra söylediklerini unutup kadına gidiyor.Boş boş gözlerle bakıyor.İşleri çok kötüye gitti.Hiç olmadığı kadar o kadının yaptıklarına tahammül ediyor.O kadının başkalarıyla affınıza sığınarak söylüyorum yatıp kalktığını gösterdik,ispatladık ama gelin görün ki kadın gel deyince gidiyor yine.Kadını kendi gözlerimle gördüm,çirkinin teki..Ama bizim saf onun dünyalar güzeli olduğunu söylüyor.Sevdiğimi kaptırmamak için elimden geleni yaptım seven bir kadın olarak.Kadın yanıma gelip beni kışkırttı tam dövmek istiyorum erkek arkadaşım beni tutuyor kadın da arkaya geçip kıs kıs gülüyor.Bak bizimle nasıl dalga geçiyor diyorum çocuk yine göremiyor bunu,onun yanında ne yaptığını ne söyledğini sonra hatırlamıyor.Kadının gözleri aynı yılan gibi. Aileni görmeyeceksin diyor bizimki kabul ediyor.Kendi de diyor kör gibiyim ne yaptığımı bilmiyorum,hayatımı mahvettim diyor.Ama kadın ne rezillik olursa olsun bir şey olmamış gibi tekrar çocuğu arıyor.Ben büyüden şüpheleniyorum..Sizin tecrübelerinize güvendiğim için bir kez de sizlerin fikrini almak istedim.Ne olur bana yardımcı olun ..Sevdiğim adama yazık edecek bu yılan kadın