"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başka birini korumak

ip seken kız

Kayıtlı Üye
Merhaba.
Korunma dualarının arasında sadece kendini korumak için dualar var.Başka birinde büyü olduğunu üst üste sürekli yapıldığını biliyorsak ve bozmak veya o kişiyi korumak istiyorsak bunu nasıl yapabiliriz.
Büyü yapılan kişi sürekli ''ben namazımı kılıyorum Allah korur'' diyor ama yapılmış ve tutmuş %100 buna eminim ve o kişiyi korumak, kurtarmak istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim.Teşekkür ederim.

Eğer kişi "Ben namazımı kılıyorum,Allah beni koruyor,o bana yeter" diyorsa saygı duymaktan ve iyi dileklerimizi iletmekten başka şansımız yok.Burada sıkıntı kendi kendine blok koyması,siz ne ederseniz edin zaten önünüzde bir duvar var gibi kişiye ulaşmayacaktır.Çünkü o kıldığı namazı ile inandığına sığınıp,kendi ruhunu ve aklını sizin benim yardımımızdan bile koruyor:),büyü tutsa da zarar görmeyecektir,birşey yapmanıza gerek yoktur.

Baş melekten falan yardım almak kolay iş değildir onu bi kenara bırak bir kere.41 ayetel kürsi 3 nas 3 felak bu duaları her gün 9 veya 11 gün boyunca okuyup sonunda yardım etmek istediğin kişi için inandığına dua et.

Geri