Size kendimde uyguladığım basit ve etkili bir ritüel paylaşmak istiyorum. Öncelikle bu konuyu açma sebebim bu forumda Müslümanlar olduğu kadar başka dine yada inançsız olan arkadaşlarımızda var ve bende bundan bir agnostik olarak müzdaribim. Forumu incelerken dikkatimi en çok çeken şey hep Dini ritüeller üzerinden islam üzerinden ritüeller paylaşılıyor ayetler veriliyor inanca saygım sonuz ama bu forumda dediğim gibi sadece müslümanlar yok başka inanca mensup yada inançsız arkadaşlarımızda var ben onlar için elimden geldiğimce basit ve etkili bir rütüel paylaşmak istiyorum
bir çay bardağı
Elma sirkesi (doğal olcak fabrikasyon değil)
öğütülmemiş kaya tuzu
çay bardağına su koyun bir tatlı kaşığı kaya tuzu, bir yemek kaşığı elma sirkesi sonra parmağınızla tuz eriyene kadar karıştırın ve tuz eriyene kadar içinizden negatif enerjimden arınıyorum deyin içinizden dediğim gibi tuz eriyene kadar tuz eridikten sonra ensenize, yüzünüze, göğüs hizanıza sürün ve niyetinize devam edin geri kalan suyu kapı eşiklerine serpiştirin umarım faydasını görürsünüz teşekkür ederim
bir çay bardağı
Elma sirkesi (doğal olcak fabrikasyon değil)
öğütülmemiş kaya tuzu
çay bardağına su koyun bir tatlı kaşığı kaya tuzu, bir yemek kaşığı elma sirkesi sonra parmağınızla tuz eriyene kadar karıştırın ve tuz eriyene kadar içinizden negatif enerjimden arınıyorum deyin içinizden dediğim gibi tuz eriyene kadar tuz eridikten sonra ensenize, yüzünüze, göğüs hizanıza sürün ve niyetinize devam edin geri kalan suyu kapı eşiklerine serpiştirin umarım faydasını görürsünüz teşekkür ederim