"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başın yönü ve etkileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyahlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siyahlı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle uzun zamandır keşfettiğim bir durumu ve ardından onaylanmasını sağlıycak bilgileri anlatmak için açtım bu konuyu. Bi kaç gündür stres ve kafa karışıklığı dolayısıyla uyku problemi çekiyorum. Ayrıca uykuya dalarken de zorlanıyorum. İşte bunu tam bu durum oluştuğunda keşfettim. Başımın sağ tarafı yastıktayken daha huzurlu ve rahat hissediyorum çünkü zihnim yorulmuyor. Ancak tam tersi başımın sol tarafını yastığa koyduğumda sürekli bi olayları ve durumları insanları düşünme ölçme tartma durumu oluşuyo ve uykuya dalmayı daha da zorlaştırıyo. Bunun bilimsel veya parapsikolojik bi açıklaması var mı diye düşünürken karşıma alttaki fotoğraf çıktı ve tamamen duruma karşılık geldi. Sevgiyle :)

Bu durum şundan kaynaklanıyor, tıbbi açıklaması da var. Sol tarafa yattığınız zaman kalbin bulunduğu yer baskı altında kalıyor ve bunun sinyalini sürekli beyine gönderiyor. Sağ tarafa yattığınız zaman kalp daha rahat çalışıyor ve beynin delta moduna geçmesi daha kolay oluyor ve vicudumuz dinlenebiliyor.

Geri