"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başımdan Geçen Garip Olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankarreis

Kayıtlı Üye
Merhaba Bir Sabah Aniden Uyandım Ezan Okunmaya Başladı Kulanlarıma Çığlık Sesleri Geldi.

Başka Bir Olay:
Gece Yarısı Yine Birden Uyandığımda Karşımda Dikilen Birşey Vardı Saçları Uzundu Üstünde Beyaz Birşey Vardı Annem Filan Sandım Bana Biraz Baktı Yürüyerek İçeri gitti Bağırdım Anne Anne Diye Annem değildi

Başka Bir Olay Daha:
Bir Gün Erken Yatmıştım Hiç Bir Rüya Görmedim Yatakdan Aniden Zıpladım Ayağımda Birşey Varmış Gibiydi Topallayarak Çıktım Yatakdan
Babamgil Söyledi Çok Bağırmışım Yapmayın Diye Filan Hiç Bir Rüya Görmedim.

Bunlar Ne Olabilir?

Rüya Değil Uyandıkdan Sonra Oluyor Bilinçliyken Yani

3üncüsünde Rüya Görmedim Uyandıkdan Sonra Ayağım Filan Uyuştu İşte Ayaktan Kalkarken Topallayarak yürüyordum Kalkar kalkmaz saten babama sarıldım. Babam Tokat Attı Filan Sonra beynim Filan uyuştu

Bana rüya gibi geldi kabus görmüşsünüz bana kalırsa.Kabuslar çok gerçekçidir zaten.Ayrıca kendinizi kandırmayın rüyadan ibaret yoksa daha kötüye gidebilirsiniz psikolojik olarak.Bunun sadece bir rüyadan ibaret olduğunu zihninize geçirin bakalım o zaman bir şeyiniz kalıyorumu...
Sevgi ve ışıkla kalın...

Merhaba Bir Sabah Aniden Uyandım Ezan Okunmaya Başladı Kulanlarıma Çığlık Sesleri Geldi.

Başka Bir Olay:
Gece Yarısı Yine Birden Uyandığımda Karşımda Dikilen Birşey Vardı Saçları Uzundu Üstünde Beyaz Birşey Vardı Annem Filan Sandım Bana Biraz Baktı Yürüyerek İçeri gitti Bağırdım Anne Anne Diye Annem değildi

Başka Bir Olay Daha:
Bir Gün Erken Yatmıştım Hiç Bir Rüya Görmedim Yatakdan Aniden Zıpladım Ayağımda Birşey Varmış Gibiydi Topallayarak Çıktım Yatakdan
Babamgil Söyledi Çok Bağırmışım Yapmayın Diye Filan Hiç Bir Rüya Görmedim.

Bunlar Ne Olabilir?

1.Gece yarısı birde nuyandığınız karşınızda gördüğünüz şey halüsinasyon olabilir,uyku sarhoşluğu ile görmüş olduğunuz bir şey olabilir. Korkmayın korkulacak bir şey değiş. :)

2.İnsan kabus görürken bağırabilir,yatakta hareket edebilir,düşebilir yataktan bile fırlayabilir vb. gibi şeyler yapabilir bu olağan bir şey.

Yaşadığınız olaylar paranormal olay değil. :)

1.Gece yarısı birde nuyandığınız karşınızda gördüğünüz şey halüsinasyon olabilir,uyku sarhoşluğu ile görmüş olduğunuz bir şey olabilir. Korkmayın korkulacak bir şey değiş. :)

2.İnsan kabus görürken bağırabilir,yatakta hareket edebilir,düşebilir yataktan bile fırlayabilir vb. gibi şeyler yapabilir bu olağan bir şey.

Yaşadığınız olaylar paranormal olay değil. :)
Peki Hocam Teşekkür Ederim Bilgilendirdiğiniz İçin

sen yine iyisin bizim alt kattakiler gece yaşıyor galiba :D öyle sesler geliyorki bi ara bunlar vampir falanmı diye düşündüğüm oldu ciddiyim :D gece 2 den sonra bi şamata şenlik anlayamadım gitti :)

Bizim Üsttekiler Mobilyaların Altına Taş Bağlamışlar 12 Den Sonra Başlıyorlar Zor Zar Uyuyorum Uykunun içinede ediyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri