"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

başıma gelen çok ilginç bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalnizadam1981

Banlı Kullanıcı
beni yıllarca çok korkuttular halada korkutuluyorum,ibadet yapmayınca birşey yok gibi,yapınca baya korkutuluyorum,artık alıştım,korkmamaya bayadan beri birşey yoktu,tatile gittim geldim,bayramın son günü,rüya hissettim tamam geliyor,tam karanlık bir kapıdayken,birden cep telefonumun alarmı çaldı,sabah 5.30,normalde saat 7 ye kurarım,üstelik bayram kurmadım bile,hala düşünür dururum o alarm o saatte niye çaldı,heleki tam o zamanda,beni o gelen korkudan uzaklaştırmak için çalınmıştı,korkmamak için çaba gösterdim,ne olursa olsun dedim,ölüm yok sonunda,dalga geçiyor,öbür tarafta hakkımı alırım diye avutuyorum kendimi,bir ara rğyamda gördüm,bana neden musalllat oldun dedim,bana güleerek tuvalatte büyük abdestini yapıyordun demişti,o anda bile yalan söyled,çünkü bu başlangıç öyle değildi yani,yalan söylemek ve eğlenmekten başka çabaları yok bu varlıkların

Başka bir yazınızda gene sizi korkutan varlığa '' Bana neden musallat oluyorsun '' diye sorduğunuzu ve onunda size apacık anlattığını söylemiştiniz. Şimdi ise sorduğunuzu fakat size yalan söylediğini söylüyorsunuz. Ne yaşadığınızı tam hatırlamıyorsunuz sanırım.

apaçık olan bu,bu şekilde söyledi,bunu yazmamıştım,evet yalan söylediğini düşünüyorum çünkü öyle değildi,çünkü neden musallat olduğunu yazmamıştım ve şimdi yazıyorum,hatırlıyorum,çok gördüm,çok başka rüyalarda var,mesela rüyamde televizyon ekranında matematiksel kodlar vardı,bu kodları yazarsan beni görebilirsin diyordu,kapı ışık gibi gölgeli durup konuşuyordu,eğer başka yazımda bu apaçık olayı yazsaydım arkasından inanmadığımı yazardım,bazen düşünürüm acaba öylemi,eminim öyle değil,çünkü çok iyi hatırlıyorum başlangıcını

sorum tam korkutulucağımı hissettiğim zaman o korkudan alarm sesiyle uyanmam,ilk kez böyle birşey geldi başıma,nedir bu olay?psikolojik sorunum yok şükür,bu zamana kadar ne davet yaptım nede bunlarla haşır neşir oldum

sorum tam korkutulucağımı hissettiğim zaman o korkudan alarm sesiyle uyanmam,ilk kez böyle birşey geldi başıma,nedir bu olay?psikolojik sorunum yok şükür,bu zamana kadar ne davet yaptım nede bunlarla haşır neşir oldum

Kaptan ben senin ne anlatmak istediğini tam olarak anlamadım.Yazı dilin çok kötü.Cümle biçimi diye bişey yok.Ne yazdığın, ne anlattığın belli değil.Zar zor anladığım kadarıyla sen çok fazla film izliyorsun ve hayal gücün çok geniş.Ayrıca böyle şeyler yaşamanda psikolojik sorunların olduğunun kanıtıdır.

Kaptan ben senin ne anlatmak istediğini tam olarak anlamadım.Yazı dilin çok kötü.Cümle biçimi diye bişey yok.Ne yazdığın, ne anlattığın belli değil.Zar zor anladığım kadarıyla sen çok fazla film izliyorsun ve hayal gücün çok geniş.Ayrıca böyle şeyler yaşamanda psikolojik sorunların olduğunun kanıtıdır.

herhalde sen buraya onun bunun hatalarını düzeltmek için üye oldun :) kendine yeni iş alanı oluşturmuş gibisin :) buda senin görüşün saygı duyarım sağol

Rüyalarınızdaki zaman kavramı ile şu an yaşadığımız zamanın kavramı birbirinden farklıdır. Yani siz rüyanızın alarm sesiyle kesildiğini hissetmiş olabilirsiniz fakat, rüyanız çoktan bitmiş olup alarmınız saatler sonra da çalabilir. Uykuda olduğunuz için zaman kavramı yanıltıcı olacaktır. Bu sebepten rüyanızın kesilmesini alarm sesine bağlamanız, zaman kavramının 2 farklı boyut arasında dengelenmemesinin sonucudur.

İyi Forumlar.

Rüyalarınızdaki zaman kavramı ile şu an yaşadığımız zamanın kavramı birbirinden farklı işlemektedir. Yani siz rüyanızın alarm sesiyle kesildiğini hissetmiş olabilirsiniz fakat, rüyanız çoktan bitmiş olup alarmınız saatler sonra da çalabilir. Uykuda olduğunuz için zaman kavramı yanıltıcı olacaktır. Bu sebepten rüyanızın kesilmesini alarm sesine bağlamanız, zaman kavramının 2 farklı boyut arasında dengelenmemesinin sonucudur.

İyi Forumlar.

ben gece 2 den aşağı uyumam,uyudumu beni kimse kaldıramaz,yaşadığım şey rüyadaki alarm değildi,o korku gelmeden önce hissederim,yada hissettirir,ben geliyorum kendini hazırla der gibi,tam o anda alarm çaldı bende uyandım ve telefondaki alarmı kapadım,o an saate baktığımda 5.30 du,yani tam o zamanda sabah ezanına doğru başlıyordu korkularım,ben saatimi 8 e kurarım işede 9 a doğru giderim,o alarmı kapadığımda küçük mutluluk yaşadım,bu alarm tam bu zamanda niye çaldı diye,10 dakika düşündüm sonra yattım,yani rüyasaldan gerçekti yaşadığım,bir hocaya danışmıştım,hoca o senin beyninde dedi,diğerine sordum böyle böyle şuan senle beraber,akşam ezanından sonra gelir dedi,ve sana koruma vercem dedi,mavi gözlü uzun boylu kişiler,ama hiç öyle birisini gördüm,doğrumuydu gerçekmiydi,benmi göremedim onları bilmiyorum,acaba bumuydu diye geçiriyorum aklımdan,o hoca ortalıklarda olmadığı için soramıyorum

Rüyalarınızdaki zaman kavramı ile şu an yaşadığımız zamanın kavramı birbirinden farklıdır. Yani siz rüyanızın alarm sesiyle kesildiğini hissetmiş olabilirsiniz fakat, rüyanız çoktan bitmiş olup alarmınız saatler sonra da çalabilir. Uykuda olduğunuz için zaman kavramı yanıltıcı olacaktır. Bu sebepten rüyanızın kesilmesini alarm sesine bağlamanız, zaman kavramının 2 farklı boyut arasında dengelenmemesinin sonucudur.

İyi Forumlar.

Bu cevaba olay tarafımdan yaşanmamış olmasına rağmen ben bile ikna oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri