"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başım Belada !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan galip63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

galip63

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaş soracağım şu soru çok önemli ve mümkünse acil cevaplanıp (varsa) yapılması gereken işlemin hemen yapılması gerekiyor çünkü cinayete kadar gidebilecek bir mesele.Hemen konuya geliyorum.Bir bayan biriyle sevgili oluyor.Onlar ayrıldıktan sonra erkek uzun süre kızın peşini bırakmıyor.Erkek belalı ve inatçı.Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bi tip.Soru şudur : Bu kızdan bu erkeği kurtaracak dua uygulama vb herhangi etkili bişey var mı ? Vaktim kısıtlı ve hemen işlem yapmak zorundayım lütfen acil cevap. Teşekkürler iyi formlar...

bence polise gidip şikayetçi olun korkuyoruz deyin serseri filan deyin yardımcı olurlar.hapse atmasalar bile onu konuşup korkuturlar gözünü.istediğin büyüyse birazdan birileri yazar ama senin yapacağın büyünün kesin tutma ihtimali olmaya bilir yada sana ruhani varlıkların bela olabileceği işin uzmanına gidip bence soğutma büyü yapmanız ama sahtekar olmayacak birini bulmanız lazım

İşlemi niye siz yapıyorsunuz rahatsız olan kişi yapmalı işlemi öbür türlü 2 kişiyi ayırmaya çalışan 3. kişi imajı çiziyorsunuz.Onun dışında bu kişiler evli bile değil iş cinayete gider diyorsunuz böyle ciddi bir konuda ciddi önlemler alınır sonuçta o bayanın hayatından söz ediyorsunuz.Yani siz böyle konular açınca sanki bir ülke değilde kabilede yaşıyoruz zannediyorum.Tehdit alıyorsa şikayetçi olabilir polise yine elinizde yazılı tehdit mesajları vb. şeyler varsa şikayetçi olup koruma talebinde bulunabilir(dediğiniz gibi çok ciddi anlamda birşey varsa) deliliniz varsa yine davada açabilirsiniz.

Eğer aynı ülkede yaşıyorsak ve ortaçağdan kalma bir kabilede yaşamıyorsanız bunları yapabilirsiniz.Siz hiç gazetelerin 3.sayfa haberlerini okumuyormusunuz? Kadın cinayetlerinin bu kadar keyfi işlendiği ve artık kanıksanmadığı bir ülkede nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?Böyle şeylerle işinizi şansa bırakabiliyorsunuz? Siz önce tüm yasal,hukuki haklarınızı kullanın ondan sonra böyle şeylerle kendinizi destekleyin.Sadece bunlarla olmaz.

İşlemi niye siz yapıyorsunuz rahatsız olan kişi yapmalı işlemi öbür türlü 2 kişiyi ayırmaya çalışan 3. kişi imajı çiziyorsunuz.Onun dışında bu kişiler evli bile değil iş cinayete gider diyorsunuz böyle ciddi bir konuda ciddi önlemler alınır sonuçta o bayanın hayatından söz ediyorsunuz.Yani siz böyle konular açınca sanki bir ülke değilde kabilede yaşıyoruz zannediyorum.Tehdit alıyorsa şikayetçi olabilir polise yine elinizde yazılı tehdit mesajları vb. şeyler varsa şikayetçi olup koruma talebinde bulunabilir(dediğiniz gibi çok ciddi anlamda birşey varsa) deliliniz varsa yine davada açabilirsiniz.

Eğer aynı ülkede yaşıyorsak ve ortaçağdan kalma bir kabilede yaşamıyorsanız bunları yapabilirsiniz.Siz hiç gazetelerin 3.sayfa haberlerini okumuyormusunuz? Kadın cinayetlerinin bu kadar keyfi işlendiği ve artık kanıksanmadığı bir ülkede nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?Böyle şeylerle işinizi şansa bırakabiliyorsunuz? Siz önce tüm yasal,hukuki haklarınızı kullanın ondan sonra böyle şeylerle kendinizi destekleyin.Sadece bunlarla olmaz.
O kız benim akrabam ve benden yardım istedi.Çocuk psikopat ve hasta.Polise şşikayet edersek kızın ailesi de işin içine girer ki bu hiç olmaz.Kızın ailesinin öğrenmesi daha byük problemler yaratır...

Uygulama daha önce yapmadınız yazınızdan anladığım kadarıyla
ve şu anda birisinin size " abra kadavra " gibi bir iki cümle vermesini ve sizde o cümleyi syleyince hemen oldu bittiye gelmesini istiyorsunuz
bu istediğiniz pek mümkün değil büyü yapıcak kişinin buna hazırlanması lazım psikolojik olarak enerjisel olarak
bunun öncesindede eğitimden geçmesi lazım.

İyisimi siz bir büyücü bulmaya çalışın sizin yapabileceğiniz gibi kolay birşey değil bu benimde buna benzer bir derdim var bir çok uygulamada biliyorum ama yapmaya çalışsam ne fayda ? öyle bir kitaptan formül bakarak yapılmaz yapılsada boşa yaparım hadi bir şans tuttu ama hesaba katmadığım birşey oldu, yani bu iş her canı isteyenin yapabileceği birşey değil

o kişi dediğiniz kadar belalıysa bir dedektif tutun ve bunu araştırtın mutlaka bir bit yeniği çıkar bu tip kişilerin hayatından
ver polise sürünsün içeride :) akrabanda rahat eder
ama bunun için büyük meblağlar gerekebilir binlerce tl yi gözden çıkarmak gerek hatta yüzbinlerce tl bile olabilir
bazı büyülerde büyük paralar tutuyor
mesela benimde yaptırmak istediğim bir büyü var hoş büyücüyü bulmakta zor ama şayet gerçek bir büyücü bulabilirsem diye benden istenicek parayı karşılayabilmek için daha şimdiden önümüzdeki günlerde elimdeki bir sanat eserini satışa çıkarıcam açık arttırma ile
şu durumda sizin yapabileceğiniz en iyi şey polise gitmektir.

Uygulama daha önce yapmadınız yazınızdan anladığım kadarıyla
ve şu anda birisinin size " abra kadavra " gibi bir iki cümle vermesini ve sizde o cümleyi syleyince hemen oldu bittiye gelmesini istiyorsunuz
bu istediğiniz pek mümkün değil büyü yapıcak kişinin buna hazırlanması lazım psikolojik olarak enerjisel olarak
bunun öncesindede eğitimden geçmesi lazım.

İyisimi siz bir büyücü bulmaya çalışın sizin yapabileceğiniz gibi kolay birşey değil bu benimde buna benzer bir derdim var bir çok uygulamada biliyorum ama yapmaya çalışsam ne fayda ? öyle bir kitaptan formül bakarak yapılmaz yapılsada boşa yaparım hadi bir şans tuttu ama hesaba katmadığım birşey oldu, yani bu iş her canı isteyenin yapabileceği birşey değil

o kişi dediğiniz kadar belalıysa bir dedektif tutun ve bunu araştırtın mutlaka bir bit yeniği çıkar bu tip kişilerin hayatından
ver polise sürünsün içeride :) akrabanda rahat eder
ama bunun için büyük meblağlar gerekebilir binlerce tl yi gözden çıkarmak gerek hatta yüzbinlerce tl bile olabilir
bazı büyülerde büyük paralar tutuyor
mesela benimde yaptırmak istediğim bir büyü var hoş büyücüyü bulmakta zor ama şayet gerçek bir büyücü bulabilirsem diye benden istenicek parayı karşılayabilmek için daha şimdiden önümüzdeki günlerde elimdeki bir sanat eserini satışa çıkarıcam açık arttırma ile
şu durumda sizin yapabileceğiniz en iyi şey polise gitmektir.
Tebrik ediyorum. Olayı baştan aşağı yanlış anlamışsın. Beni bi abraka dabra istemiyorum.akıl istedim neler yapabilirim bu işi hangi yollardan çözebilirim diye sordum yöntem arıyorum..

O kız benim akrabam ve benden yardım istedi.Çocuk psikopat ve hasta.Polise şşikayet edersek kızın ailesi de işin içine girer ki bu hiç olmaz.Kızın ailesinin öğrenmesi daha byük problemler yaratır...

Çocuk hasta ve psikopat kızın ailesinin haberdar olmaması gerekiyor.Kızın başına birşey gelirse o aile zaten durumdan acı bir şekilde haberdar olacak.Acaba kız ve siz 18 yaş üstündemisiniz altındamısınız orasınıda anlayamadık ki orasıda önemli.Böyle bir şeyi nereye kadar gizleyeceksiniz? O çocuk gasta ve psikopatsa kızın kapısına hiçmi dayanmıyor hiçmi evinin yakınlarında bulunmuyor? Yoksa bu hasta ve psikopat çocukta kızın ailesinin haberi olmaması için özel çabamı sarfediyor? Siz iyisimi hukuk forumları var aratırsanız çıkar oradan daha detaylı olarak yaşlarınızı belirterek konuyu anlatın avukatlar vs. size yardımcı olacaktır.Hatta zor durumda olanlara avukatlık desteğide verdikleri oluyor.Başka da yapacak bir şey yok ya hukuki olarak def edersiniz yada böyle ondan bundan saklıyalım derken işleri dahada karıştırırsınız.

Korkutmak gibi olmasın ama siz orada HER ŞEYİ YAPABİLİR" demişsiniz. Polis yakalasa, gözünü korkutsa dahi o an için korkar belki de ama sonra aklında plan yapmaya devam eder.
Elbet başka yerde başka zaman da gelir yine yapacağını yapar.
Bence ilk polise gidin ardından hemen de dedikleri gibi sağlam bi uzman bulup, 'soğutma büyüsü' yaptırın. Yoksa dediğim gibi "Hapse atmasalar da, korkutsalar da, yapacağı var ise yapar. Zaman ve mekan önemsiz olur bu aşamada...

Ne dememizi bekliyorsun polis işin içine girmesin ve abra kadabrada istemiyorum e ne kalıyor geriye?Dua istiyorum demişsin ama duanın kişinin içinden gelerek yapılan birşey olduğunu bile bilmiyorsun,anladığım kadarıyla tecrüben yok ve hikayenin doğruluğuda tartışılır.En mantıklı yol polis...

yoksula yardım et ,acıkmış insanı , insanları ,hayvanları bul,yardım et ,doyur. imkanın iyiyse bu iyilikleri sürekli yap , sonra dua et.

Sayın üye, aynı durum benim de başıma geldi. Böyle insan müsvetteleri malesef her yerde kol geziyor. Akrabam ile evlendi 2 ay sonra boşanma davası açıldı, adam her türlü kötü muamele ile birlikte tehditler yöneltip durdu. Savcılığa suç duyurusunda bulunmanızı öneriyorum.
Ben suç duyurusunda bulunup, o piskopat kişinin yanına giderken 155 i arayıp durumu anlattım. Polisler kanunların bazı durumlarını söyleyerek malesef bu kişilerin bir eylem yapmadan cezalandırılamayacağını söyleyince bana dikkatli olmamı ve kişinin kendi uslubuna uygun olarak davranabilecek şekilde sağlam gitmemi önerdiler.
Ben de kanuni bütün gerekenleri uygulayıp, bu şahsın yanına gittim. Malesef seçeneğim olmadığı için zorba olana zorbalıkla karşılık verdim.
İşin sonucunda ise o asıp, kesecek olan şahıs aslında hiçbir halt yapamayan, aciz ve sadece kadınlara erkekliği söken bir şahsiyet olduğunu anladım.
Bazen insan mecburen zorbalığa başvuruyor ve bu da çözüm olabiliyor.
Tasvip etmiyorum ama sanırım sizin de seçeneğiniz yok.
Saygılarımla.

Kanun var yasa var kardeşim.Siz bu adi düzembazın hakkında savcılığa şikayette bulunun.Böylelerinden korkmayın.İnanın böyle asıp kesenlerin hepsi fos çıkar korkakdırlar ancak laf cambazlığı yaparlar..O psikopat dediğiniz bu gibi adiler,kendisine karşı koyan birini gördükleri zaman psiye dönüşürler.Ben bunun gibi nice psikopat geçinenleri psiye çevirdim.Tecrübeyle sabittir.

duanızı her sıkışık durumda yapın fakat kendinizi savunmaktan geri kalmayın size yapılanın aynısıyla karşılık vermeye çalışın deliyle gerektiğinde deli olun.savunma sanatlarını öğrenin,eğer karşınızdaki silahlı ise sizde ona göre önleminizi alın.

Kızın biraz bu çocuğa askıntı olması gerekiyor maalesef.Nekadar sıkarsa o kadar bıkacaktır.Caydırma yöntemi her zaman işe yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri