"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başarı İçin

gizemli56

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar annem bana bundan 6 ay önce bir dua verdi bu dua başarı sağlamak için. Bu gün ise annemden diğer arkadaşlarda yararlansın diye internette paylaşabilir miyim diye izin aldım. Kabul edince direkt paylaşayım dedim. :) Fakat sizden bir tek isteğim var bana dua edin arkadaşlar derslerim konusundan sizden sadece bunu istiyorum şimdiden sağolun. :)

Nesrun minallahi ve fetun karibun

Bu duayı abdestli okuyun. Günde 9 defa.( Daha fazla okursanız zararı dokunmaz) :)

Merhaba arkadaşlar annem bana bundan 6 ay önce bir dua verdi bu dua başarı sağlamak için. Bu gün ise annemden diğer arkadaşlarda yararlansın diye internette paylaşabilir miyim diye izin aldım. Kabul edince direkt paylaşayım dedim. :) Fakat sizden bir tek isteğim var bana dua edin arkadaşlar derslerim konusundan sizden sadece bunu istiyorum şimdiden sağolun. :)

Nesrun minallahi ve fetun karibun

Bu duayı abdestli okuyun. Günde 9 defa.( Daha fazla okursanız zararı dokunmaz) :)

Merhaba; öncelikle iyi niyetin ve paylaşımcılığın için teşekkür ederim. Fakat yazımda yanlışlar var gibime geldi. Olmayabilirde, kesinlikle emin değilim. Nesrun yerine Nasrun fetun yerine fethun olabilir. Bunu bir kez daha gözden geçirirsen iyi olur.

"nasrun minallahi ve fethun kariybun " benim baktığım sitede bu şekilde yazılmıştı. Tabii bazen e yerine a, a yerine e okumak gibi yanlışlıklar yapabiliyoruz.
Ben de tam eminim , diyemem yani.

وَأُخْرَى تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ​
Ve uhrâ tuhıbbûnehâ, nasrun minallâhi ve fethun karîb(karîbun), ve beşşiril mû’minîn(mû’minîne).

Ve seveceğiniz başka bir şey, Allah'tan yardım ve yakın bir fetih. Ve mü'minleri müjdele

Geri