kitapçık var dediğiniz gibi gözlerde biraz sıkıntı oldu mikrop kaptı yakını çok bulanık görüyorum damla kulanıyorum o yüzden okuyamıyorum
Geçmiş olsun,ancak Dexter'inde yazdığı gibi öğrenebilmeniz için okumanız gerekir ya da yanınızda sizi pratik yaparak yönlendirecek birinin olması gerek.Son çarede rahatsızlığınız geçene kadar baş melek kartlarınıza dokunarak ,desteyi karıştırarak onlarla temasınızı artırıp ,sonrasında açılımlara yönelmenizdir.kitapçık var dediğiniz gibi gözlerde biraz sıkıntı oldu mikrop kaptı yakını çok bulanık görüyorum damla kulanıyorum o yüzden okuyamıyorum
malesef okuyamıyorum gerçekten üzerinde yoğunlaşınca göz ağrısı oluyor bulanıyor burdakileri rahat okuyorum kitap daha küçük olduğu için yazılardaonlada alakalı olabilir saolunGeçmiş olsun, burdaki yazıları okuyabiliyorsanız, kitapçığı da okuyabilirsiniz. Sonuçta bilgiyi bir anda alamayacağınıza göre, okuyarak öğrenebileceksiniz.
Bu ikisi hep karıştırılır.Melek kartları,tarot kartları veya katina destesi gibi kehanette bulunan kartlar değildir,dolayısıyla bir fal türüde değildir.Melek destesini bir yol gösterici,bir rehber olarak yaklaşmak daha doğru olacaktır.Örneğin ;yarın ki toplantıda başarılı olacakmıyım gibi bir soruyu melek kartlarına sormak yerine,yarın ki toplantıda başarılı olmam için bana düşen ,izlemem gereken yol nedir?"diye sormak desteden doğru yardımı almak demektir.Kitapçıgındaki gibi meleklere sözlerimizlede doğru yaklaşımda bulunduğumuzda Allah ın izniyle tabiki herşeyden önce,meleklerimizde bize rehberlik edeceklerdir.kendim için bi soru sordum içten olarak 3kart çektim yorumlaya bilirmisiniz mafetseger en soldaki kağıt COCUKLARIN MELEKLER TARAFINDAN GÖZETİLİYOR
ORTADAKİ GERÇEPİ KENDİNE İTİRAF ET VE BUNA GÖRE HAREKETE GEÇ EN SAĞDAKİ KENDİNİ KORU SİZDE VARSA DESTE BİLİYOSUNUZDUR KAĞITLARI ZATEN YORUMUNUZU BEKLİYORUM İYİ GÜNLER
saolun gerçekten teşekür ederim daha yeni olduğum için bilmiyyorum kitapçığıdaokuyamadım sıkıntıdan dolayı peki başkasına bakıyorum diyelim obana nie sormak istediğini sölemek zorundamı içinfden geçirse olurmuBu ikisi hep karıştırılır.Melek kartları,tarot kartları veya katina destesi gibi kehanette bulunan kartlar değildir,dolayısıyla bir fal türüde değildir.Melek destesini bir yol gösterici,bir rehber olarak yaklaşmak daha doğru olacaktır.Örneğin ;yarın ki toplantıda başarılı olacakmıyım gibi bir soruyu melek kartlarına sormak yerine,yarın ki toplantıda başarılı olmam için bana düşen ,izlemem gereken yol nedir?"diye sormak desteden doğru yardımı almak demektir.Kitapçıgındaki gibi meleklere sözlerimizlede doğru yaklaşımda bulunduğumuzda Allah ın izniyle tabiki herşeyden önce,meleklerimizde bize rehberlik edeceklerdir.
Açıkçası biraz karmaşık anlatmışsınız,bazı noktalarda ne demek istediğinizi çözemedim.Anladığım kadarıyla anlatayım.Aynı niyet için bir gelişme olmadan tekrar tekrar kart çekmek doğru değildir.Zaten melek kartları onlara güvenmediğinizi ve emin olma duygusu yaşadığınız enerjisini aldığında doğru cevabı vermezler.Bir niyet için bir defa rehberlik istemek doğru olacaktır.Aksi takdirde zaten doğru yanıtı alamadığınız gibi,sizinde kafanız karışır,yorumlamanız zorlaşır.Sürekli sürekli kart çekerek oyun halinede getirmeyin.Ama tabiki kartlarınıza dokunun,resimler bazen direk olayı anlatabilir size,resimlere dikkatlice bakın,ne anlatmak istediğine odaklanın,kartlarınıza zaman ayırın fakat soru üstüne soru sizi yanıltmaktan başka işe yaramaz.Rica ederimm.melek kartlarıma çok sık soru soruyorum hep güzel cevaplar veriyor çok sık soru sormam doğrumu gerçekten çok iyi enerki uyumu yakaladığımı düşünüyorum sorduğym iyi olması için napmam gerekiyor cevaplarda hiç yanıltıcı bikart çıkmıyor aşk kartı bikişi doğru değil fln o olaya göre cevpa veriyor sık sormak doğrumudur ?