Ridiculous
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilmiyorum okuyanlarınız var mıdır? Daha önce varlıklar tarafından rahatsız edildiğimi bu sitede size belirtmiştim. Aradan neredeyse 1 sene geçti.. ve ben artık şükürler olsun ki rahatsız edilmiyorum. Daha önceki yazımda belirttiğim alnımdan öpen şahıs hala benim yanımda ve hala varlığını hissedebiliyorum. Beni 1,5 sene içerisinde çok rahatsız eden bir şey oldu ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Her şey bir rüya ile başladı aslında. Annemle uyuyordum. Rüyamda karanlık bir yerdeyim. altımda sütun gibi bir şey var. Sütun çok yüksek ben üstündeyim ama sütuna tam oturmuyorum. Uçuyorum sanki. Etrafım tamamen karanlık. Yoga pozisyonundayım gözlerim kapalı. Bir şeye odaklanmışım ne olduğunu bilmediğim. Birden bir ışık beliriyor. Işığa doğru koşmaya başlıyorum. Tam ışığa ulaşıyorum her yer aydınlık, birden ışıklar kapanıveriyor. İki tane kocaman kırmızı göz görüyorum. O şokla uyandım. Yani demek istediğim uyandığımdan çok eminim. Uyandığımda her şeyi kırmızı ve kırmızının tonlarında görüyordum.Tahmini olarak 5 saniye uyanık kaldım. Sonra kendimden geçmişim. Sabah uyandığımda bende bir gariplik vardı. İlk haftalar bir şey hissetmedim. 1 ay sonra beynime durduk yere bazı görüntüler gelmeye başladı. Nasıl anlatsam bilemiyorum aslında ama elimden geldiğince izah etmeye çalışayım. Mesela arkadaşımla konuşuyorum. Kız bir şeyler anlatıyor bana. Cümlesinin yarısında çakıyorum ( ben çakma adını verdim neden bu adı verdiğimi anlayacaksınız.) Her neyse. Yarısında çakıyorum. Yaklaşık 1 dakika boyunca çakıyorum yani az bir süre değil bazı görüntüler görüyorum. Sonra kendime geliyorum cümle kaldığı yerden devam ediyor. 1 dakikalık görüntü görüyorum kendimden geçip ama kendime geldiğim zaman 1 saniye bile geçmemiş oluyor. Daha sonra bu gücümün farkına vardım. Gördüğüm şeyler gelecekten bir kesit gibiler. Henüz tam net göremiyorum sadece belirli kareler görebiliyorum. Bunları arkadaşlarımın iyiliğine kullanmak istedim. Bana bir soru soruyorlar mesela ben de soru hakkında çok düşünmüyorum ne zaman göreceğim belli olmuyordu ama gördüğüm zaman söylüyorum böyle böyle olacak dikkat et şunu yapma falan diye. Geçenlerde arkadaşın sevgilisi kızla pek ilgilenmiyordu. Kahve falı bakıyorduk. Birden ağzımdan şu cümle çıktı "Merve, karamel saçlı. Bu kıza dikkat et." 3 gün önce çocuk merve diye bir kızla facebook tan arkadaş oldu. Kız karamel saçlı. Ama ne zaman çakmalarımdaki görüntüleri birine söylesem göğsüm sıkışıyor. Nefes almakta güçlük çekiyorum ve garip bir titreme alıyor vücudumu. Dizi izliyordum. Birden göğsümde garip bir gümleme oldu ayağa kalktım elim ayağım birbirine girdi. Ne olduğumu bile anlayamadım. Ellerim damarlandı falan. Tüylerim diken diken oldu yani bu nedir bilmek istiyorum. Bir de o gördüğüm rüyadan sonra benim gözlerim siyahtı tamamen siyahtı yani şimdi rengi git gide açılmaya başladı. Arkadaşlar açıklayabilirseniz çok sevinirim. Bir de yeteneğim varsa geliştirmek istiyorum birileri yardımcı olursa çok memnun olurum. Hepinize iyi forumlar şimdiden. Bol aydınlanmalar. Bilgi sizinle olsun. Allah cahilleri sevmez. İnanmayanlara da saygım vardır. Onlar için de sözüm "Cahilleri, amacı olanlar sevmez." 
Arkadaşlar sanırım bana inanmıyorsunuz ama gerçekten söylediklerim yalan değil. Acil cevaba ihtiyacım var benim. Gözlerimin fotoğraflarını koydum. Lütfen bir göz atın.
Yönetici notu: Kişisel fotoğraflarınızın eklenmesi yasaktır!

Arkadaşlar sanırım bana inanmıyorsunuz ama gerçekten söylediklerim yalan değil. Acil cevaba ihtiyacım var benim. Gözlerimin fotoğraflarını koydum. Lütfen bir göz atın.
Yönetici notu: Kişisel fotoğraflarınızın eklenmesi yasaktır!