"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bakarmısınız SORUM Var

telekinezilevitasyon

Banlı Kullanıcı
ben hep şeyi merak etmişimdir beyaz ekran gelince ve yükseldiğini falan hissedince herkez gözlerimi bi açtım baktım tavandayım diyo göz kendiliğindenmi açılıyo yoksa o an hisdenmi yoksa kendiniz istiyince mi açıyosunuz isteyince açınca çınlamalar bitiyo ama :D NOT: ben hala 1 yıldır çıkamıyorum bi mesaj atın bi tavsiye verin lütfen :( :(

Hic bir sey anlamadim ki,:banghead:Benim size bir tavsiyem var.En önce forum kurallarini bir okumaniz hem sizin,hemde bizlerin faydasina olabilir bence:D

Sanırım arkadaşımız astral seyehate çıkmaya çalışıyor ve dinlediği deneimlerden bir fikre kapılmış . Astral seyahete çıkma olayını başarırsa kontrol kendindemi olucak yoksa zamanı gelince gözleri kendiliğindenmi açılıcak merak etmiş. Başarılı olanların deneyimlerini merak etmiş..

Umarım düzgün anlamışımdır :sifone:

Konuya açıklık getirmek istiyorum. Astral Seyahat sırasında gözlerin açılması tamamen sizin konsantre ve kondisyonunuza kalmış bir şey. Her şeyi doğru yaparsanız sorunsuz bir şekilde Astrale çıkış sağlayabilirsiniz. Bunlar dışında " Astral Seyahat. " kategorisi altında bulunan konuları inceleyerek Astral yeteneğinizi geliştirebilirsiniz Forum'da fazlasıyla Astrale kolay bir şekilde çıkmanızı sağlayacak konular mevcut. Bunlardan bilgi sağlayabilirsiniz. Takıldığınız başka bir konu mevcut ise bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz, sevgilerle.

Gözleri açmak yada açmamak söz konusu değil.Bu işte kendimi ustalaştırdım ( ki ben öyle düşünüyorum)Yatağa yatmadanda oturarak astral seyahate çıkabiliyorum ve çıkmam 3 dakikamı almıyor.Sizin bunu kafanızda geliştirmeniz gerek.Yatağa uzandınız,Karıncalanma,Çınlama geldikten sonra gözünüzü açarsanız bedeninize geri dönersiniz.Gözünüzü Kapattığınızda beyaz bir görüntü ile karşılaştığınızda Beyninizden önce kendinizi telkin etmelisiniz.Mesela astral seyahat yapmadan önce,"Şimdi astral seyahat yapacağım ve yaptıktan sonra dönüp bedenime bakacağım" Tarzı telkinlerseniz gözünüzü açmadan kendinizi görebilirsiniz.Zaten ruhunuz bedeninizden ayrıldıktan sonra bedeninizin gözleri kapalı olacağından gözlerinizi açabilirsiniz.Ama önemli olan zamanlamadır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kontrolü elden bırakmamalısın bence bir anlıgına kontrolü kaybedince olur diye düşünüyorum.

Geri