umraojaan
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,3 yıl önce babaannem hafıza kaybı felç gibi sağlık sorunları yaşadı.Fakat burada okuduğum bazı konulara göre,cinler çağrıldığı zaman anlaşma yapıyormuş.Benim babaannem de çok uğraşırdı böyle konularla.Zaten hastalığının baslarında bana sürekli bir şeyler gördüğünü söylüyordu.Psikolojim bozuldu ve geceleri uyuyamaz hale gelmiştim.Çünkü babaannem geceleri sürekli konuşuyordu sanki karşısında biri varmış gibi.Sürekli parmaklarını sayıyordu.Bakışları değişmişti.Rüyamda bir gün cinleri,ısı yayan su gibi şeffaf yaratıklar gördüm.Beni sürekli takip edip izliyorlardı rüyamda ve ben Ayet-el Kürsi okuyordum uzaklaştırıyordum onları.Sonra babaannem gittikçe kötüleşmeye başladı,hiç konuşmaz oldu ve şimdi neredeyse hiçkimseyi tanımıyor,konuşmuyor,gülmüyor..Aklıma birden eskiden babaannemin yaptırdığı muskaları buluşum geldi.Birisi ters tepmiş ya da cinler musallat olmuş olabilir mi?Aklım karıştı,herşeyi onlara yormak doğru değil biliyorum ama son zamanlarda sıkça gördüğüm rüyalarla tekrar bu konu hakkında düşünmeye başladım.
Admin notu: Bedensiz varlıkların bazıları ciddi anlamda kötücül olabiliyor. İnsan bedenlerini kullanayım derken zara verebiliyor. Halüsinasyon gördüren ilaçlar, uyuşturucu maddeler, meditasyon, hipnoz, özel frekanslı müzikler gibi beyin dalgasını değiştiren sujelere maruz kalan kişileri gördünüz de dış bir gücün tesiri altında olduğunu ya da görünmeyen varlıklarla konuştuğunu düşünebilirsiniz, beyin bu yabancı sujeler olmadan da farklı frekanslar yayabilir. Uyanıkken rüya görmek gibi bir şey, her rüyamızın gerçek olduğunu düşünmek doğru olmaz. maalesef ki bir medyum yardımı olmadan bir bedensiz varlığın kişiye musallat olup olmadığını anlayamazsınız. bu yüzden uzman yorumu almanızı tavsiye ederim
Admin notu: Bedensiz varlıkların bazıları ciddi anlamda kötücül olabiliyor. İnsan bedenlerini kullanayım derken zara verebiliyor. Halüsinasyon gördüren ilaçlar, uyuşturucu maddeler, meditasyon, hipnoz, özel frekanslı müzikler gibi beyin dalgasını değiştiren sujelere maruz kalan kişileri gördünüz de dış bir gücün tesiri altında olduğunu ya da görünmeyen varlıklarla konuştuğunu düşünebilirsiniz, beyin bu yabancı sujeler olmadan da farklı frekanslar yayabilir. Uyanıkken rüya görmek gibi bir şey, her rüyamızın gerçek olduğunu düşünmek doğru olmaz. maalesef ki bir medyum yardımı olmadan bir bedensiz varlığın kişiye musallat olup olmadığını anlayamazsınız. bu yüzden uzman yorumu almanızı tavsiye ederim