"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Azize Terrasa Günlügünden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GabrieL.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok faydalı bir konu oldu kuranı da araştırmanızı öneririm çünkü ordada üstü kapalı bir üslupla bu anlatılanların daha değişikbir anlatımla ama sonucu aynı olan bilgiler var emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

Çok faydalı bir konu oldu kuranı da araştırmanızı öneririm çünkü ordada üstü kapalı bir üslupla bu anlatılanların daha değişikbir anlatımla ama sonucu aynı olan bilgiler var emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
Katılıyorum sayın bendekiben...Konu istedigim gibi oldu denebılır her dinden bilgileri kavgasız ortamda bir araya toplamayı basardık...
Herseyden once yardımları ıcın... Sayın SoNoL,Sayın Gümüş,Sayın OneRepublic
e Tesekkür etmek istiyorum benimle birlikte Mabet ailesini bilgilendirdigi icin...

Katılıyorum sayın bendekiben...Konu istedigim gibi oldu denebılır her dinden bilgileri kavgasız ortamda bir araya toplamayı basardık...
Herseyden once yardımları ıcın... Sayın SoNoL,Sayın Gümüş,Sayın OneRepublic
e Tesekkür etmek istiyorum benimle birlikte Mabet ailesini bilgilendirdigi icin...

Ben tesekkür ederim sayin GabrieL. Konuyu acarak en önemli adimi siz atmis oldunuz. :)

Ben şahsım adına çok mutluyum.
'' Sitchin'in savunduğu bilgilere (tarih / bilim kategorisinde) katılıyorum. Ben şahsen okuduğum tarihsel, ister makale, ister roman, ister belgesel tarzda bir kitap olsun. Hemen dört mukaddes kitabı referans alıyor ve oradan inceliyorum.
Yıllar önce bu dört mukaddes kitabı edinmiştim ve hala büyük bir saygı ve titizlikle koruyorum.
Sevgili Gabriel bu tür paylaşımlarınızı bekliyor ve teşekkür ediyorum.
Sevgili Gümüş ve sevgili OneRepublic paylaşımlarınız, beni ayrıca çok aydınlattı çok teşekkürler.

Geri