"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

az önce olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greengrass

Kayıtlı Üye
yaklaşık 10 dakika önce uyuyakaldığım kanepeden kalktım. mutfaktan su aldım içtim tekrar uzandım. annemde namaz kılıyordu. 1 2 dadika sonra anneme seslendim ses vermedi. kalktım ışığı açtım annem yoktu. yatak odasına gittim annem uyuyordu. az önce salonda namaz kılıyordun değilmi dedim. hayır yarım saat önce yattım ben dedi. çok eminim salonda namaz kılıyordu. namazlağanın üzerinde zikir ediyordu. bilen biri lütfen yardım etsin.

yaklaşık 10 dakika önce uyuyakaldığım kanepeden kalktım. mutfaktan su aldım içtim tekrar uzandım. annemde namaz kılıyordu. 1 2 dadika sonra anneme seslendim ses vermedi. kalktım ışığı açtım annem yoktu. yatak odasına gittim annem uyuyordu. az önce salonda namaz kılıyordun değilmi dedim. hayır yarım saat önce yattım ben dedi. çok eminim salonda namaz kılıyordu. namazlağanın üzerinde zikir ediyordu. bilen biri lütfen yardım etsin.
Özel mesajla isim, anne ismi ve doğum tarihi verin lütfen.

aynı şey banada olmuştu yıllar önce annemle ilgili ve o kadar çok korkmuştum ki anlatamam halen unutmam ve okuyunca tekrar ürperdim nedir bunun açıklaması acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri