"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayahuasca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkAnqeL

Kayıtlı Üye
Hz. Mevlana'nın "Üzerlik tohumu karanlığı örttü ve gerçek göründü." sözünü araştırırken "kargı kamışı" na ulaştım. DMT oldukça yüksekmiş.
DMT yi araştırırken Ayahuasca ya ulaştım; Ayahuasca "
amazon ormanlarındaki kabilelerce yapılıp içilen kutsal içecek.ayahuasca çeşitli tropik bitkiler bir arada bir kazanda kaynatılarak yapılır. içeceği bir şaman hazırlar ve şaamnın gözetiminde(rehberliğinde) içilir.
ayahuascanın etken maddesi dmt'dir. ayahuasca da kullanılan dmt açısından zengin bitkiler ile bu dmt'nin vücut tarafından alımını sağlamak için mao inhibitörlerini baskılayan başka bitkiler birlikte kullanılır. dmt içeren bitki ile maoı inhibitörü bitki karıştırılarak, saatlerce kayanatılmak sureti ile amazon yerlileri tarafından yapılan astral seyahat içeceğidir. ayahuasca evrenle iletişime geçmenizi sağlayan bir içecektir."
alıntıdır.
burdan edindiğim bilgilerle MAOİ etken maddesinin üzerlik tohumunda ve DMT nin ise kargı kamışında bulunduğunu öğrendim.
Bu içeceği hazırlamak istiyorum. Lakin başımızda bir yol gösterici olmadan içmek oldukça tehlikeliymiş. Malzemeleri temin ettim =)
Ekli dosyayı görüntüle 5228 Fakat bunların riskleri nelerdir, bana ne gibi etkileri olur bilgilerime bilgi katmak için sizlerden yardım istiyorum. Eğer forumda da bir şaman varsa ondan yardım almak ve bu içeceği hazırlayıp içmek istiyorum =)
sevgi ve ışıkla..

İlginç bir şeye benziyor.
Nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok ama bildiğim garip bir şey var;
Aya:Ceset
Washka:Halat,anlamlarına geliyorlar.Yani ''Ceset Halatı''.Bu yüzden bence deneme derim..:)
(Ayawashka ile Ayahuasca aynı anlama gelmekte.)

İlginç bir şeye benziyor.
Nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok ama bildiğim garip bir şey var;
Aya:Ceset
Washka:Halat,anlamlarına geliyorlar.Yani ''Ceset Halatı''.
şimdi sen böyle dedin ya daha çok deneyesim geldi :D korkularımın üstüne gitmeyi severim :D
şaka bi yana diğer bi adıda Yajeydi sanki =) bunuda bi tart bakalım birşey çıkacak mı ;)
halattan kastettikleri;
o boyuta geçtiğinde girdap gibi dönen şekiller timsahlar var bedeni sarmayalan bir yılan var sanırsam bu =)
tabiki videodan izlediğim kadarıyla gerçekten görmedim :) ama heyecan verici o videoda beni tek iten yılanlar ve örümcekler oldu onun dışında
herşey görülmeye değer :hurray:

şimdi sen böyle dedin ya daha çok deneyesim geldi :D korkularımın üstüne gitmeyi severim :D
şaka bi yana diğer bi adıda Yajeydi sanki =) bunuda bi tart bakalım birşey çıkacak mı ;)
halattan kastettikleri;
o boyuta geçtiğinde girdap gibi dönen şekiller timsahlar var bedeni sarmayalan bir yılan var sanırsam bu =)
tabiki videodan izlediğim kadarıyla gerçekten görmedim :) ama heyecan verici o videoda beni tek iten yılanlar ve örümcekler oldu onun dışında
herşey görülmeye değer :hurray:
Evet bencede değer ama insan endişeleniyor işte :D

Bildiğim kadarıyla bu iksiri şamanik potansiyeli olmayanların içmesi ölümcül. Ya da şamanların gözetimi gerekiyor. Hastalarına içiriyorlarmış. Bir haftadan fazla komada bırakabiliyormuş. Yalnızken içmeseniz çok iyi olur aslında. Tadı da iğrençmiş zaten. Böyle bir deneyim yaşamak istiyorsanız ya bir şaman bulun ya da astral vs. şeyler yapın yani benim tavsiyem bu. Sevgilerimle.

teşekkürler dostum :) işte beklediğim cevap buydu =) herkes birşey diyor ama gerçeği ben içmeden öğrenemeyeceğim anlaşılan =)
Bana yardımcı olacak bir şaman arıyorum evet, Astral seyehat yap diyorsun; ama yapamıyorum bir türlü defalarca denememe rağmen, ben de DMT yi keşfettim
ve bu deneyimi yaşamak istedim :( ama görüyorum ki kesin bir yanıt alamayacağım.. yada bu yanıt olumlu olmayacak :(

Ayrıca DMT insan vücudunda bulunan bir moleküldür.Beyin omurilik sıvısında bulunuyor.

evet dostum biliyorum =) yalnızca doğum ve ölüm anında salgılanıyor olması ve kullanamıyor olmamız kötü =/

evet dostum biliyorum =) yalnızca doğum ve ölüm anında salgılanıyor olması ve kullanamıyor olmamız kötü =/
Hayır,sadece doğum ve ölüm anında salgılanmıyor.Sadece normal bir gündeki salgılama hızı doğum ve ölüm anında kat kat artıyor.Kullanabilip kullanamama hakkında bir bilgim yok maalesef..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri