"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avuçlarımda ve vücudumda hissettiğim enerji nedir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan batuhan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batuhan06

Kayıtlı Üye
Sanırım 1 yıldır olmaya başladı, normal zamanlarda birşey yok fakat olduğum anın farkına varıp odaklanınca kalp atışlarımı ve bu enerjiyi avuç içlerimde hissediyorum. 2 ay önce de uyuduktan 1 ya da 2 saat sonra uyandım vücudumun tam ortasından her kalp atışımla birlikte etrafa yayılan bir enerji hissettim, bunu bir şok dalgasına benzetebilirsiniz yani o anki yayılma şekli öyleydi tüm vücudum sanki patlayacak gibi hissetmiştim. Bu hafta keşfettiğim bir diğer şey de odaklanıp kalp atışımı yavaşlatabilmek. Lütfen bunları anlamamda yardımcı olun.

Bu muhtemelen yaşam enerjisi dostum. Mana, Ki, Çi, Life-Force olarak da geçiyor diye biliyorum başka dillerde.
Kalp atışınla birlikte etrafta yayınlan bir enerji hissettiysen muhtemelen enerji kalp çakrandan çıkarak yayıldı demek oluyor.

Çakra ve Yaşam enerjisini konularını araştırmak bu konuda sana yardımcı olabilir.
Ayrıca @URUMHAMATAHAYİL bu konu da bilgi verebilir diye düşünüyorum.

Bu muhtemelen yaşam enerjisi dostum. Mana, Ki, Çi, Life-Force olarak da geçiyor diye biliyorum başka dillerde.
Kalp atışınla birlikte etrafta yayınlan bir enerji hissettiysen muhtemelen enerji kalp çakrandan çıkarak yayıldı demek oluyor.

Çakra ve Yaşam enerjisini konularını araştırmak bu konuda sana yardımcı olabilir.
Ayrıca @URUMHAMATAHAYİL bu konu da bilgi verebilir diye düşünüyorum.
teşekkürler

Senin yaşadığın olay bir çizgi romanda geçiyor, kalpten yayılan enerji vücutta hissediliyor. Bu çizgi roman bir Manhwa, yani asya kökenli, asya ise doğu da yer alıyor.

Genelde doğuda Aura, Çakra, Yaşam enerjisi, Meridyenler gibi öğretiler yer alır. Batı da ise genelde Maji, Spell Casting gibi öğretiler yer alır. Ama New-Age akımı ile Doğudaki öğretiler yavaş yavaş batıya da taşınmaya başladı.

Comic.png

Geri